"Mīlu!"; Timmas jaunā draudzene publicē abu kopbildi

tautaruna.lv 28.oktobris 2019, 18:52
 
Ekrānuzņēmums
Slepenības plīvurs ir kritis un ukraiņu izcelsmes dziedātāja, bijusī grupas "VIA Gra" dalībniece Anna Sedokova atklāti lepojas ar savu sirdsāķīti latviešu basketbolistu Jāni Timmu, publicējot abu kopbildi ar romantisku parakstu.

Lai arī baumas par abu attiecībām izskanēja jau vasaras vidū, vien tagad abi sociālajos tīklos atzinuši ir kopā. Timma atzina, ka jau labu laiku ir pašķīries no sievas un bērna mātes Sanas. Savukārt Anna sāka savā ikdienā arī iesaistīt latviešu basketbolistu, piemēram, ņemot līdzi uz modeļu atlasi.

Brīvdienās dziedātāja publicējusi skaistu abu kopbildi, kuras paraksts krievu valodā vēsta "Mīlu!". Uz to reaģējis arī Jānis Timma, kurš komentāros publicējis vairākas "sirsniņas".

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Ziņas par to, ka Timma satuvinājies ar slaveno dziedātāju parādījās vasarā, liekot domā, ka sportists krāpj savu sievu Sanu. Jānis Timma pēc tam gan klāstīja, ka ar sievu un bērna māti pašķīries jau ilgāku laiku.

Sedokova un Jānis Timma manīti atpūtā Turcijas kūrortā, kur nofotografēti pie baseina. Foto redzams šeit.

Jau ziņojām, ka pēc informācijas presē par Jāņa attiecībām ar Annu, Sana foto vietnē Instagram publicējusi attēlu ar zīmīgu parakstu. Tajā teikts, ka ir jāspēj būt par labu māti, laikā, kad, spēlējot vienu no grūtākajām lomām savā dzīvē, ir salauzta sirds.

Šovasar sportists parakstījis 2 gadu līgumu ar basketbola klubu "Himki". 2018.gadā Jānim un viņa sievai Sanai piedzima dēls, kuru nosauca par Kristianu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:13

Jaunākās diskusijas