Šomase publicē foto no atpūtas Austrijā

tautaruna.lv 28.oktobris 2019, 14:40
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Dziedātāja un sociālā uzņēmēja Liene Šomase oktobra izskaņā devusies uz Austriju. Saviem sekotājiem sociālajā tīklā facebook dāma atrādījusi kadrus no skaistās atpūtas.

Kā liecina L.Šomases publicētā informācija, tad viņa gan paspējusi atpūsties, gan uzkāpt kalnā. "Uzkāpt kalnā ir liels izaicinājums/pārbaudījums pašam sev, bet ar katru reizi vieglāks un ātrāks," raksta dāma.

Jau vēstīts, ka nesen Televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu raidījumā «Starp mums runājot» dziedātāja Liene Šomase atklāja neparastu atgadījumu, ka galvas smadzeņu satricinājumu guvusi melna kaķa dēļ, kas Mežaparkā no terases uzkrita tieši dziedātājai uz galvas.

«Acīmredzot tā vajadzēja notikt, jo bija lemts. Esmu vesela. Viss ir kārtībā. Pēc šā atgadījuma vairāk skatos uz augšu. Varbūt iepriekš ikdienā ne tik ļoti skatījos augšup. Cilvēki pa ceļu iet, vienkārši galvu noliekuši un skatās zem kājām, bet reizēm ir jāpaskatās arī uz augšu. Varbūt tā bija zīme no augšas!? Es mācītājam Andrejam Mediņam arī šo atgadījumu izstāstīju, kad biju vasaras nometnē bērniem ar īpašām vajadzībām, kur piedalos jau 12 gadu.

Stāstu visiem saviem studentu vecākiem, ka, cik vien iespējams, ir jāiet ārā. Īpaši šajā laikā, kad dabā nāk jaunās enerģijas. Ar ģimeni, bērniem vai vīru var taču doties pastaigā pa mežu vai gar jūru. Tie, kas šo lietu piekopj un saprot, tie būs veiksmīgi cilvēki. Tie, kas ikdienā dzīvo bailēs un nepārliecinātībā, tiem būs ļoti ilgs pārbaudes laiks,» zīmīgos atgadījumus savā dzīvē un zīmju nolasīšanu atklāj Liene Šomase.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas