FOTO: Ceriņu pāris atrāda foto no atpūtas Vīnē

tautaruna.lv 14.oktobris 2019, 15:02
 
Ekrānšāviņš no instagram
TV sejas Lelde un Aivis Ceriņi, kuri gada nogalē kļūs par vecākiem pirmajai atvasei, sociālajā tīklā instagram publicējuši foto no atpūtas Vīnē, Austrijā.

Kā publicētajos ierakstos informē Lelde, tad pāris paspējis izstaigāt ne vien pilsētu, bet arī izbaudīt Kristīnes Opolais priekšnesumu Vīnes operā.

"Vīnes Valsts opera ir viens no slavenākajiem opernamiem Eiropā, un jau sen tas bija kļuvus par manu izspaņoto “kādudien” galamērķi )) Jāatzīst, ka mazliet vīlos kopējā atmosfērā, kuru radīja lielā tūristu masa ar etiķetei pilnībā neatbilstošu apģērbu. Kā tādā tirgus placī. Starp izcili smalkām dāmām un kungiem smokingos, jaunkundzes konverskedās un čalīši kapučdžemperos. Tomēr, šķiet, ka šī vieta pieprasa cieņpilnu attieksmi. Bet tā jau drošvien ir paša opernama politika, kā regulēt plūsmu :) Taču - neskatoties uz juceklīgo cilvēku burzmu, baudīt “Madama Butterfly” izcilās Kristīnes Opolais izpildījumā, bija neizsakāms prieks," stāsta Lelde.
View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

"Kā teikuši vairāki līdzcilvēki pēdējo mēnešu laikā - atrodiet laiku divvientulībai, jo tā, kā ir tagad, vairs nebūs nekad. Šis bija mūsu pēdējais ceļojums, kad brīvi plūdām, kur acis rāda, rēķinoties tikai viens ar otru. Paldies vīram, kurš pazīst mani līdz vīlei un burtiski nolasīja domas par to, kādu es iztēlotos rudenīgu getaway vīkendu!" saka TV un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa.

View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Jau vēstīts, ka jūlija izskaņā pāris ar sociālo tīklu starpniecību pavēstīja par gaidāmo ģimenes pieaugumu. Mazulis nāks pasaulē šī gada izskaņā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas