Rūta Dvinska vaļsirdīgi atklāj patiesību par savu ikdienu

tautaruna.lv 5.oktobris 2019, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Televīzijas raidījuma "Māmiņu klubs" jaunā vadītāja Rūta Dvinska savā "Instagram" profilā publicējusi atklātu ierakstu par savu ikdienu un to, ko cilvēki redz viņas sociālajos profilos.

Sieviete atklāj, ka nesen saņēmusi vēstuli, kurā nosaukta par "ideālo mammu". "Pirmkārt, es jūs nomierinošu, TĀDU NAV. Vai gluži pretēji, katram bērnam sava mamma ir ideāla. Bet, ziniet, es patiešām ļoti cenšos un mans apzināts lēmums ir dalīties šeit ar saviem panākumiem nevis neizdošanos (ja vien tam nav kāda pievienotā vērtība, protams). Tā ir mana dziļa pārliecība - izmantot šo platformu, lai tā ceļ un ir jēgpilna," atklāta ir divu bērnu māmiņa.

"Man te nav nekāds “instagram vs reality” mans instagrams ir mans reality, tikai tā ir tā daļa realitātes, kuru vēlos parādīt. Un nevis, lai radītu kaut kādu tur maldīgu priekšstatu par sevi un savu ‘vienmēr ideālo’ dzīvi, bet gan, lai dalītos ar to, kas man pašai sagādā prieku!" raksta divu bērnu māmiņa.

Viņa uzsver, ka nav nepārtraukti jādalās ar ikdienas nebūšanām, lai citi zinātu, ka arī viņu tādas piemeklē: "Ko jūs domājat, Keita Midltone nekakā? Bet kādu vērtību sabiedrībai dotu video, kur viņa parāda kā to dara?! Tas, ka tam būtu miljardiem skatījumu, tas gan skaidrs, jā! Jums šķiet, ka mani bērni neslimo un es viņiem ar histēriju nešņaucu puņķus ar to garo trubu no deguna? Domājat, es kādreiz nenoraujos un nesakliedzu? Domājat mans netīrās veļas kalns kādreiz neizaug līdz griestiem? Padomājiet, vai es maz ar savu sociālo atbildību gan pret savu sekotāju, gan skatītāju dažkārt varu dalīties ar šo šķietami “īsto” realitāti! Lai nonāktu dzeltenos virsrakstos? - “Dvinska sakliedz uz bērnu un bēdas noskalo vīna glāzē” Kāds spēs kritiski izanalizēt sabiezinātās krāsas, kāds ne, vēl kāds, nedod Dievs, to uztvers kā atļauju pašam tā rīkoties!!! Tādēļ, ja ar iespaidu par savu ikdienu, veicinu jūsos vēlmi saskatīt vairāk labo, esmu gandarīta!"

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Rūta Dvinska ir mamma divām meitām - Dorai un Grietai. Sieviete sociālajos tīklos bieži dalās ar savu pieredzi dzemdībās un audzinot meitas

Jau vēstīts, ka vasaras beigās populārā raidījuma "Māmiņu klubs" ilggadējā vadītāja Kristīne Virsnīte paziņoja, ka turpmāk raidījumu vairs nevadīs un to darīs Rūta Dvinska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas