Aktrise Ieva Florence Islandē piedzīvojusi "brīnumu"

Lelde Veinberga 5.oktobris 2019, 15:38
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Aktrise Ieva Florence-Vīksne saviem sekotājiem Instagram pastāstījusi par kādu piedzīvotu brīnumu, par kuru jau sapņojusi no bērnības.

"Bērnībā vienmēr, kad redzēju varavīksnes vienu galu jeb sākumu ar brāli gājām meklēt tās otru galu - beigas. Un nekad tā arī neatradām. Likās, ka tāda nemaz nav, un redzēt pilnu varavīksni ir brīnums!

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Florence - Vīksne (@ieva_florence) on

Šis ir brīnums! Stāvēt Varavīksnes ieskautai, kur sākums un beigas satiekas mānā skatienā. Mirklis, ko notverām. Pēc 15 minūtēm tās vairs nebija.

Saule mainīja virzienu un mēs devāmies meklēt jaunu piedzīvojumu! Maģiski, jo šajā dienā saule spīdēja tikai uz stundu un šajā stundā bijām mirklī, kas dāvāja mums vēl nepiedzīvotu pieredzi. Tagad es zinu, ka brīnums ir patiess un to pieredzēt ir iespējams, ja dodamies turp, kur sirds mūs ved. Un arī tad, ja ejam pretī piedzīvojumam - izaicinājumam, un nebaidāmies no nezināmā. Islande," raksta aktrise.

Ieva Florence-Vīksne ir latviešu aktrise un modele. 2017. gadā kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada.

Šovasar aktrise aprecējās ar aktieri Oskaru Vīksni.

Zināma ar Ilzes lomu seriālā "Šķiršanās formula", Dinas lomu seriālā "Viņas melo labāk", Signes lomu seriālā "Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums" un Lindas lomu filmā "Blēži''.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas