Vienmēr elegantā Maija Silova atklāj sezonas modes tendences

tautaruna.lv 5.oktobris 2019, 16:21
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
"Sezonas aktuālākā novitāte ir mākslīgās ādas (vai džersija auduma ar spīdīgu pārklājumu) krekli, kurus var valkāt gan monohromā variantā ar tā paša materiāla biksēm vai arī ar džinsiem, kontrastainas krāsas auduma biksēm," ar modes padomu dalās stilīgā TV eaidījumu vadītāja Maija Silova.

"Nebrīnies, ja atkal redzi, ka bikses ir saliktas zābakos. Šāda izaicinoša tendence radikāli mainīs koptēla stilistiku un noskaņu. Un tas ir ātrākais veids kā paskatīties uz sevi spogulī citādāk un, iespējams, ieraudzīt sevi jaunā gaismā.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Nesenā postā minēju, ka balti zābaki garderobē ir mūsu veidola ,,sarkanā lūpukrāsa". Tieši tikpat izteiksmīgu akcentu sniedz šie baltie zābaki ar nelielu papēdi, kas padara šo modeli īpaši aktuālu.

Zem šī melnā krekla var uzvilkt balto T-Kreklu ar grafisku zīmolu (starp citu, logomānija, vēl saglabā savas pozīcijas) vai arī kontrastainu bītleni (siltumiņam). Šī stila komplekts ir kā vitamīnu trieciendeva taisnai stājai un 100% pārliecībai, ka diena pieder Tev," sekotājus iedrošin Maija.

Maija Silova pazīstama kļuva kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos, kur arī izpelnījās uzslavas par savu labo gaumi, izvēloties apģērbus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas