FOTO: Visa Latvija apspriež šīs topošās Latvijas TV zvaigznes izskatu

tautaruna.lv 4.septembris 2019, 14:23
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Pēc TV šova ”Saimnieks meklē sievu” piektās sezonas debijas visi runā par Jeļenu, kura kameru priekšā nebaidījās atzīties – savā skaistumā viņa investējusi 9000 eiro, raksta portāls "skaties.lv".

Satraukums par to, ka Jeļena, redzot, kādu ažiotāžu radījusi, varētu pārdomāt un sarunāto interviju atcelt, ir lieks - šova dalībniece rītā pēc skandalozās epizodes pirmizrādes ir enerģijas pilna, pacilāta un viņu absolūti nesatrauc, kas notiek komentāros!

”Nav jau pirmā reize, kad kaut kur piedalos. Jau rēķinājos, ka būs negatīvi komentāri, tāpēc nemaz šajā sadaļā neieskatījos. Es vispār neiespringstu,” smejoties sarunu sāk Jeļena.

Viņa atklāj, ka medijos gozējusies jau diezgan daudz reižu - Jeļena piedalījusies vairāku TV projektu atlasēs, filmējusies iepazīšanās šovā, pārstāvējusi Latviju starptautiskā skaistuma konkursā.


Kas tad īsti ir ar tiem 9000 eiro, kuri, kā kameru priekšā lepojas Jeļena, investēti ārējā izskatā?

”Es ik pa brīdim sevī kaut ko pārtaisu. Mana aizraušanās ir mode un viss skaistais. Un, ja jau mūsdienu tendences piedāvā iespēju veikt ķirurģiskas operācijas izskata uzlabošanai - kāpēc to neizmantot?

Viss sākās ar lūpām apmēram divus gadus atpakaļ. Uzreiz gribu uzsvērt - manas lūpas nav grieztas, tās ir tikai injekcijas.

Pēc lūpu injekcijām ķēros jau pie ”smagās artilērijas” - operācijām. ”Uzsēdos” uz operācijām - pārveidoju to, kas nelikās gana labi, lai iegūtu vēlamo rezultātu,” tā Jeļena.

Šova zvaigzne neslēpj - šobrīd viņai ir 31, un ar veiktajām operācijām šim brīdim viņai ir gana.

”Katru centu operācijām esmu nopelnījusi es pati. Nekad nevienam neesmu lūgusi finansiālu atbalstu vai pielikt kādu centu.

Sevi nodrošinu pati. Bieži ceļoju, arī par to maksāju pati,” mītu par to, ka aiz šī visa stāv turīgs vīrietis, sagrauj Jeļena.

Noskaties, kā viens no šova dalībniekiem izvēlas potenciālās līgavas, tostarp, Jeļenu!

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas