Lindas Mūrnieces romantiskā atklāsme sajūsmina internetu

tautaruna.lv 31.jūlijs 2019, 17:20
 
facebook.com
Bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos publicējusi romantikas pilnu ierakstu.

Facebook Linda stāsta par kādu iedomātu vīrieti, ko redzējusi sapnī.

"Sapnī redzēju, ka viņš man ir uzdāvinājis simts sarkanas rozes. Pamodos un sapratu, ka tas nav viņš un arī rožu nav. Nebija vilšanās, nepavisam. Jo es viņu esmu izdomājusi. Nē, iedomājusies.

Iedomājusies, ka no rītiem pamostoties, viņš smaidot pasaka "labrīt" un iedod buču par pankūkām un to, ka esi. Ka viņš neīgņojas un ļauj bužināt savus matus vai pieskarties, nepasakot, ka tas ir kaitinoši.

Iedomājusies, ka tas ir viņš, kas nomazgā mašīnu pēc tam, kad esam izklejojušies pa smilšainiem zemes ceļiem. Ka viņš nomaina mani pie stūres, kad esmu braukusi jau trešo stundu.

Iedomājusies, ka ejam kopā uz pirmizrādi un viņš mani lepni apskauj, pozējot fotogrāfiem. Un vienmēr laimīgi skatās uz mani, kad esmu tuvumā, bet pietiekami tālu, lai meklētu.

Iedomājusies, ka viņš saņem manu roku un uz mammas jautājumu :"vai jūs varētu apprecēties?" bez apdomāšanās atbild apstiprinoši.

Sapnī redzēju tās simts sarkanās rozes. Tas nebija viņš. Un rožu nebija. Es viņu iedomājos, ne izdomāju," raksta Mūrniece.

Komentāros Facebook lietotāji neslēpa sajūsmu par Lindas rakstīto. Daži pat iesaka viņai rakstīt grāmatu, uz ko Mūrniece atbildēja apstiprinoši.

"Cik skaisti vārdi, reizē tik patiesi un lasot šo Tevi rakstīto, pilnīgi, kā interesantas romāna grāmatas iesākums un prasās izlasīt arī turpinājumu," teikts kādā komentārā.

"Tik skaisti tev sanāk, Lindiņ! Lasu ar aizrautību un ticu katram vārdam, ko esi izdzīvojusi no sirds dzīlēm...," teikts vēl kādā komentārā.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks").

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:29

Jaunākās diskusijas