Ieva Florence dalās ar zīmīgu ierakstu par jaunu sākumu

tautaruna.lv 31.jūlijs 2019, 19:23
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Daiļā aktrise Ieva Florence vietnē Instagram dalījusies ar iedvesmojošu ierakstu, kas aizkustinājis vairākus viņas sekotājus.

"Jauns sākums ir vienmēr izaicinājumus! Pie tā mēs nonākam reti, jo vienmēr mēģinām lietas savienot vai pārkārtoties pieturpunktiem, ko dzīve mums dod. Un loģiski jau tas ir. Tevis paša plūsma var tikt virzīta tikai pēc Taviem lēmumiem.

Es teiktu nevis grūts, bet sarežģīts ir jauns sākums. Lietu kārtība, būtība, tava ticība un uzņēmība, katra doma tiek svaidīta, apgāzta, pieņemta un saprasta līdz nonāc pie kāda kopsaucēja ar sajūtām. Un, manuprāt, tas ir labi - meklēšana- process, kurā noārdās "vecā āda", kur parādās Tava iekšējā dzirksts.

Tā ir rūdīšanās un reizē atdzimšana. Darbs un vēlreiz darbs.
Un tad Tu saproti, ka tas, ko Tu sēj, to arī Tu pļauj, un ko vēlies pļaut atkarīgs no Tevis paša," ar ierakstu pirmdien dalījusies aktrise.

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

Ieva Florence ir latviešu aktrise un modele. Strādā Dailes teātrī, kā arī redzama TV seriālos un kino filmās. Zināma ar Ilzes lomu seriālā "Šķiršanās formula", Dinas lomu seriālā "Viņas melo labāk", Signes lomu seriālā "Enģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums" un Lindas lomu filmā "Blēži''.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas