Kādai sievietei no Latgales izdodas apvest ap pirkstu daudzus vīriešus

tautaruna.lv 31.jūlijs 2019, 13:07
 
SIPA/Scanpix/LETA
Vairāki Latvijas vīrieši stāsta par kādu sievieti vārdā Evita, kas viņus pamatīgi piekrāpusi, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Preiļos dzīvojošā un mīlas slazdos ievilinātā Jāņa Broka stāsts ir tikai viena no iespējamās lielās krāpnieces Evitas Šimkūnes epizodēm. Ne mazāk skaudru likteņa pavērsienu ar šo viltnieci piedzīvo Rodrigo no Līvāniem, kurš Evitu uzskata par savējo un vienīgo līdz pie apvāršņa parādās ne tikai Jānis, bet arī citi vīrieši.

Rodrigo atklāj, ka abi iepazinās spēļu zālē, kur viņš strādāja par apsargu. Vārds pa vārdam līdz pāris vienojas par kopdzīvi un sāk īrēt dzīvokli. Arī Rodrigo ausis sadzird nu jau veco dziesmu par grants ieguves karjeru un iesaistīšanos potenciāli izdevīgajā biznesā, taču šo ideju Rodrigo uzreiz nocērt pašā saknē, uzsverot, ka viņam tādas naudas nav.

No pērnā gada martam līdz šī gada martam pāris dzīvoja kopā Daugavpilī. Šajā pilsētā Evitai uzradušies vēl vairāki pielūdzēji, to atklāj Rodrigo. Viens no viņiem - arī Jānis Broks.

Vienā no reizēm Rodrigo pat netika dzīvoklī, taču pēc policijas ierašanās atklājies, ka miteklī atrodas svešs vīrietis.

Kamēr Evita aiz muguras dodas uz randiņiem ar citiem vīriešiem, izmantots arī Rodrigo maciņš. Atdodot banknoti pēc banknotes, nācies šķirties no teju 10 000 eiro. Pāra kopdzīvei Evita punktu pieliek ar zādzību. Tieši par to Rodrigo vēršas policijā, kur uzzina, ka uz Evitas pleciem esot vairākas ierosinātas lietas dažādos Latvijas nostūros.

Rodrigo drīz vien ievieto sociālajā tīklā “Facebook” Evitas fotogrāfiju ar piezīmi, ka meklē šo sievieti. Atsaucās arī kāds vīrietis no Jēkabpils, kurš gan nevēlējās atklāt savu identitāti. “Viņa dzīvoja ar mani un vēl četriem vīriešiem,” saka Rodrigo.

Līvānietis vēlas panākt taisnību un pasargāt citus bēdubrāļus no Evitas mantkārīgajiem nagiem. Apkrāptais vīrietis ir pārliecināts, ka Evitas krāpniecības iemesls ir azartspēles, proti, viltīgā latgaliete esot ļoti iecienījusi spēļu automātus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas