Latviešu mūziķis metas asi kritizēt čeku loteriju

tautaruna.lv 5.jūlijs 2019, 16:31
 
F64 Photo Agency
Mūziķis, producents un pasākumu vadītājs Kaspars Pudniks asi kritizēji ne'deļas sākumā atklāto čeku loteriju, to nodēvējot par "čekistu loteriju".

Portālam skaties.lv mūziķis šo Valsts ieņēmumu dienesta organizēto akciju nodēvējis par "kārtējo ņirgāšanos par tautu un legāli noziedzīgu afēru".

"Šī loterija ir kārtējais apliecinājums, ka Latvijā nav nekādas demokrātijas, - sauciet to par vārda brīvību vai personīgo izvēli, vai labo gribu utt. Šeit mēs spilgti redzam noziedznieku grupējuma zem nosaukuma ”Jaunā Vienotība” izvirzīto politiku, kas ir kaitnieciska Latvijā dzīvojošajām tautām. VID ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme (”Vienotības” cilvēks) tikai izpilda šīs absurdās idejas neesošās Latvijas ekonomikas stiprināšanai, jo kā gan var pastāvēt valsts ekonomika, ja valstij nav savas personīgās valūtas un, kas ir ļoti svarīgi, tās nodrošinājuma 100% apmērā zelta rezervēs, kuras glabātos Latvijas Bankā. VID cenšas ar loterijas palīdzību iegūt 2 miljonus eiro valsts budžetā. Smieklīgi! Valdība un dažādas padomes, valdes, komisijas, domes utt. ik dienu valstij nozog tos 2 miljonus, taču VID tas neinteresē, jo savam saimniekam jau kājā nekodīs,” kritizē Pudniks.

”Kas tad īsti notiek? Notiek tas, ka latviešu tauta ir iesaistīta noziedzīgā darījumā no valsts pārvaldes puses. Cilvēki ar šīs loterijas palīdzību tiek uzpirkti, lai no viņiem pašiem varētu vēl vairāk zagt. Netaisnīgā nodokļu politika jau ir noziegums! Es pat neiedziļināšos šajā jautājumā,” skarbs ir mūziķis.

Latvijas iedzīvotājus skatuves mākslinieks aicina nepiedalīties, pēc viņa vārdiem, šajā legāli noziedzīgajā afērā.

Jau ziņots, ka 1. jūlijā sāk darboties čeku loterija un pirkumu jeb pakalpojumu čekus var reģistrēt jaunās čeku loterijas vietnē "www.cekuloterija.lv". Lai piedalītos loterijā un pretendētu uz naudas laimestiem, kā arī uz padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku sarūpētajām papildu balvām, tīmekļa vietnē ir jāreģistrē čeks, kvīts vai biļete par kopējo summu vismaz pieci eiro. Darījumu apliecinošajam dokumentam ir jābūt izsniegtam par preci vai pakalpojumu, kas saņemts no Latvijā reģistrēta nodokļu maksātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas