Arī latviešu slavenības soctīklos ļaujas "pudeles korķa" izaicinājumam

tautaruna.lv 5.jūlijs 2019, 17:12
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Vairāki Latvijā pazīstami cilvēki savos Instagram kontos publicējuši video, kurā ar kājas spērienu noskrūvē pudelei korķi.
Bijušais spēkavīrs, fitnesa treneris, raidījumu vadītājs un improvizācijas teātra Spiediens aktieris Raivis Vidzis savā Instagram kontā ļāvies interneta hitam un metis izaicinājumu arī aktierim un režisoram Intaram Rešetinam.
View this post on Instagram

A post shared by Raivis Vidzis (@raivisvidzis) on

Intars Rešetins nav palicis atbildi parādā. "Raivja Vidžaiz izacinājums pieņemts!" viņš komentē video, kurā izaicinājumu izpilda diezgan radošā veidā.

View this post on Instagram

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Savukārt komiķis un šovmenis Renārs Zeltiņš publicējis ierakstu, kurā redzams kā izaicinājumu paveic viņa sieva. Pie video viņš angļu valodā komentārā uzsauc amerikāņu aktierim Stethemam, ka ja viņa nākamajai "Ātrs un bezžēlastības" filmai nepieciešama supersieviete, tad viņa sieva ir īstā.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Jau vēstīts, ka par interneta jaunāko hitu kļuvis izaicinājums, kurā ar kāju sperot, "jāatatskrūvē" pudeles korķis. To veiksmīgi izdarījis arī asa sižetu filmu aktieris Džeisons Stethems. Izaicinājuma tēmturis ir #bottlecapchallenge.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:08

Jaunākās diskusijas