Madara Kiviča ar soctīklu starpniecību meklē darbu

tautaruna.lv 4.jūnijs 2019, 17:42
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Divu meitiņu māte Madara Kiviča, kura turpina šķirt laulību ar skandalozo mūziķi un TV raidījumu vadītāju Andri Kiviču, ar interneta starpniecību piedāvā pieskatīt bērnus.

Jau gada sākuma Madara piedāvāja auklītes pakalpojumus, norādot, ka ir "jauna, dzīvespriecīga un atbildīga mamma. Ļoti patīk sports un būt kustībā, ir auto un B kategorijas tiesības, tādēļ kopā pavadīto laiku dažādojam - pavadām parkos, izbraucienos, ziemā uz sniega kalniņiem."

Ekrānuzņēmums no Facebook

Pēc ieraksta sociālā tīklā Facebook grupā, Madara arī vasarā piedāvā aizņemtākajiem vecākiem pieskatīt viņu bērniņu. Kā sludinājumā norāda Madara, tad viņa gatavo maltītes trīs dienā, ņemot vērā arī bērna vēlmes. Tāpat piedāvā aktīvi un radoši pavadīt laiku - lasot grāmatas, zīmējot, dejojot un pavadot laiku ārpus telpām.

Jau vēstīts, ka pērnā gada nogalē pēc vairāku gadu kopdzīves izjukusi mūziķa Andra Kiviča laulība, un viņš uzsācis attiecības ar mākslinieci, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi.

"Kad jau visu zināju, ka Andrim ir cita, mēs sēdējām un runājāmies, un es neslēpu, ka man ir bail ne tikai par finansiālo pusi, bet arī emocionālo, kā tiksim galā ar šo situāciju. Jo mums ar meitām vienmēr ir bijušas ļoti tuvas attiecības un esam daudz laika pavadījuši ģimeniskās sarunās," decembrī intervijā žurnālam "Vakara Ziņas" norādīja Madara.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas