Paskat, cik rupji Dārta Daneviča atļaujas atbildēt vairākām dāmām!

tautaruna.lv 30.maijs 2019, 14:33
 
F64 Photo Agency
Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča nesen ieguva jaunu matu krāsu, kuru atzinīgi novērtēja arī viņas kvēlākie fani. Taču ne visiem gājušas pie sirds aktrises jaunās pārvērtības.

Kāda dāma vietnē Instagram paudusi, ka, viņasprāt, Danevičai labāk piestāvējuši tumši mati, uz to aktrise atbildējusi visai asi.

"Tad, lūdzu, atsekojiet man un nepiesārņojiet manu prātu/laiku ar savu nepatiku, paldies!" atcirtusi aktrise.

Diskusijā iesaistījušas vēl dažas daiļā dzimuma pārstāves. Viena no tām norādīja, ka sieviete neko sliktu nemaz nebija pateikusi. Taču Danevičai ir cita nostāja, viņa dāmas sacīto uztvērusi kā negatīvu viedokli, atzīstot, ka aktrises izskats viņai nav patīkams. "Šis ir mans konts, mana bilde, mana izvēle un mani mati," piebilda aktrise.

Vēl kāda sieviete min, ka Daneviča ir publiska persona un viņai vajag rēķināties ar dažādiem komentāriem. "Bet, nu tā kā Jūs, jaunkundz, esat publiska persona... tad nu te var gadīties daudzi tādi, kas izsaka komentāru," atzīst Ieva.

Aktrise joprojām nav likusies mierā un steigusi norādīt, ka nav publiska persona. "Es neesmu publiska persona. ES esmu parasta persona, kam ir salīdzinoši publiska profesija, bet tas nekādi neatceļ to, ka esmu cilvēks ar sajūtām un smadzenēm. Neatceros NEVIENU Jūsu pozitīvo komentāru pie tumšmatainajām bildēm, tādēļ aizdomājos, kas Jūs mudināja tagad POST factum publiski izteikties, ka AGRĀK BIJA labāk. Kā Jums patiktu, ja es vai citi Jums sāktu publiski sacīt, cik labāka jūs bijāt agrāk, kas a priori liek secināt, ka tagad ir sliktāk. Ko Jūs vēlējāties panākt ar šo komentāru? Vai vēlaties likt justies citiem slikti? Kā jums šķiet, kā Jūsu ieraksts liek justies man, manai ģimenei, draugam? Vai jūs radījāt vairāk prieka?" retoriski jautā Daneviča.

View this post on Instagram

A post shared by Darta Danevica (@darta_avant) on

Jāatgādina, ka šī nav pirmā reize, kad aktrise atļāvusies būt rupja. Pērn kāds vīrietis sūkstījies, ka gan viņa, gan viņas mīļotais vīrietis Niklāvs Kurpnieks virtuālajā vidē pazemo bērnus, kas viņiem izsaka atzinīgus vārdus.

Jau iepriekš vēstījām, ka, beidzoties teātra sezonai, Daneviča ir izlēmusi spert drosmīgu soli un mainīt savu matu krāsu, no brunetes kļūstot par blondīni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas