"Ātrie" pateicas līdzcilvēkiem, kuri sniedza palīdzību brigādei, kura piedzīvoja ķibeli

tautaruna.lv 30.maijs 2019, 17:52
 
F64 Photo Agency
Ar sociālo tīklu palīdzību pateicības vārdi veltīti cilvēkiem, kuri Zemgalē nepabrauca garām nelaimē nonākušies Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādei, bet palīdzēja tai turpināt ceļu uz slimnīcu.

"Vēlamies izteikt pateicību tiem cilvēkiem, kuri palīdzēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales RC Jelgavas BAC 501.brigādei brīdī, kad piemeklēja tehniska ķibele: transportēšanas laikā plīsa OMT riepa.

Apstājoties ceļa malā, konstatējām, ka riepa ir bojāta un ir nepieciešama tās nomaiņa. Uzsākot riepas nomaiņu, ceļa malā apstājās mašīna, pienāca klāt vīrieši un sniedza palīdzību riepas nomaiņā. Operatīvi tika nomainīta riepa un brigāde varēja turpināt ceļu uz slimnīcu.

Priecē, ka cilvēki nepabrauca garām, bet sniedza atbalstu un palīdzību brigādei," gandarīts dienesta darbinieks Mārtiņš.

Kā ierasts, šādi labo darbu ieraksti internetu apceļo ātri - vien diennakts laikā ar to cilvēki dalījušies vairāk nekā 1500 reižu.

Parasti pacienti pateicas "ātrajiem" par sniegto palīdzību, bet arī mediķiem dažreiz nepieciešama līdzcilvēku palīdzība!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:06

Jaunākās diskusijas