Anna Rozīte: Pie mammas uz kapiem aizeju tikai atsevišķas reizes gadā

tautaruna.lv 30.maijs 2019, 13:37
 
Edmunds Brencis/F64 Photo Agency
TV personība un dažādu pasākumu vadītāja Anna Rozīte vietnē Instagram dalījusies pārdomās par savu mūžībā aizsaukto mammu, kura nomira pirms pieciem gadiem. Viņa aicinājusi arī savus sekotājus novērtēt un pavadīt vairāk laika kopā ar tuviniekiem, kamēr viņi vēl ir blakus.
"Manai mammai šodien ir dzimšanas diena. Ja viņa būtu kopā ar mums, tad šodien pilnīgi noteikti mēs sēstos pie viņas pašas bagātīgi klāta svinību galda un, viņas mūžīgi pozitīvajiem smiekliem skanot, cienātos ar kūku, uz kuras būtu cipari 62. Šādi 28. maiju mēs vairs nesvinam 5 gadus. Šis ieraksts nav domāts, lai pažēlotos. Goda vārds, ne! Esmu šo notikumu jau vairāk vai mazāk izsērojusi, paldies. Lai arī, protams, tas sāpēs droši vien vienmēr!" raksta Rozīte.

Tv seja atzīst, ka nav liela kapu kultūras cienītāja un arī mammu kapos apciemo tikai pāris reizes gadā. Rozīte stāsta, ka mammas mīļākie ziedi peonijas ir tikai simbols viņas atmiņām. Katru reizi tur uzturoties, Rozīte atskārst, ka agri vai vēlu mēs visi "tur" nonāksim.

"Tā ir vienīgā lieta pasaulē ar 100% garantiju. Mēs nezinām, cik daudz katram no mums ir atvēlēts, kas notiks rīt, pēc mēneša vai nākamgad. Laiks tik ātri paskrien. Šīs sajūtas mani ļoti motivē neatlikt sarunas, ieceres, sapņus, idejas, labus vārdus un klātesamību kopā ar man pašiem svarīgākajiem! Jo, manuprāt, nav nekā briesmīgāka kā attapties, ka tomēr nesaņēmos, atliku, baidījos kādu uzrunāt, nespēju piedot, atzīties, uzsākt, realizēt, risināt un nu jau ir par vēlu! Lai cik Jūs šodien būtu aizņemti, piezvaniet, lūdzu, saviem vecākiem jau šovakar, samīļojiet savus bērnus tagad!" aicina Rozīte.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Jāatzīmē, ka 2016. gada vasarā sabiedrisko attiecību speciālists Gints Feders mīļoto bildinājis kāda ceļojuma laikā. Pērnā gada vasarā Rozīte viņam teica jāvārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas