Vecmīlgrāvī ir kāda bīstama vieta; vietējie ceļ trauksmi

tautaruna.lv 30.maijs 2019, 14:08
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Rīgā, Vecmīlgrāvī, vietējie iedzīvotāji ceļ trauksmi par kādu pamestu ēku, kas tukša stāv jau no padomju laikiem un prasījusi ne vienu vien upuri, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Bēdīgi slavenā pamestā slimnīcas ēka Vecmīlgrāvī neatkarīgi no vairākiem iepriekš fiksētiem traģiskiem negadījumiem joprojām pulcē vietējo publiku.

Tā kalpo pusaudžiem ne tikai kā iedzeršanas vieta, bet arī aizstāj sporta un spēļu laukumus. Sociālajos tīklos nesen publicētais videomateriāls, kurā redzami daži pa jumtu staigājoši jaunieši, izraisījis aktīvu diskusiju vietējo iedzīvotāju vidū. Apkārtējie sūdzas, kāpēc tik bīstams grausts joprojām nav nojaukts vai nav kārtīgi nožogots. Ēkai iepretim dzīvojošie saka, ka vakaros savas drošības labad šo vietu vēlams apiet ar līkumu, jo apkaimē mēdz sirot narkomāni.

Aizliegtajā teritorijā regulāri viesojas tieši Rīgas 46. vidusskolas audzēkņi. Izglītības iestāde atrodas dažu metru attālumā no grausta un izaicina pārgalvīgus adrenalīna meklētājus. Un pakļaut savu dzīvību riskam gatavi ne tikai vecākās klases skolēni.

“Viņi lien pāri žogam un dedzina dīvānus, pa jumtiem staigā. Viņi caur logu tiek iekšā… Pagājušajā gadā lifta šahtā meitene iekrita,” stāsta skolnieces.

Tā kā šīs grausts kopš 2015. gada ir privatizēts un pieder juridiskajai personai SIA “VL5”, pašvaldībai esot sasietas rokas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas