FOTO: Paskat, kā Andris Kivičs svin savu dzimšanas dienu

tautaruna.lv 30.maijs 2019, 18:41
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šodien, 30. maijā, savu 42. dzimšanas dienu svin skandalozais mūziķis un bijušais TV raidījumu vadītājs Andris Kivičs. Sociālajos tīklos viņa sekotāji un draugi sūta mūziķim sveicienus svētkos.

Jau ziņojām, ka mūziķis kopā ar savu mīļoto Lieni Skulmi pameta vienu Kanāriju salām Tenerifi un savu jauno mājvietu pāris atradis citviet Spānijā. Kā izrādās, pārcelšanās notikusi pirms paša mūziķa dzimšanas dienas.

View this post on Instagram

A post shared by Liene Skulme � (@lieneskulme) on

Kamēr sociālajā tīklā Facebook Kiviču sveic viņa sekotāji, vietnē Instagram māksliniece Liene Skulme publicējusi fotomirkļus no dzimšanas dienas svinībām, mīļi apsveicot savu otro pusīti.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Bildēs redzams, ka dzimšanas diena tiek svinēta ar tradicionālā rasola pagatavošanu. Tāpat Kivičs sniedz padomus, kā labāk apmaisīt salātu bļodu.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Jau ziņots, ka skandalozais mūziķis Andris Kivičs ar mākslinieci un skaistumkonkursu laureāti Lieni Skulmi pameta dzimteni un dzīvoja vienā no Kanāriju salām Tenerifē. Pāris nolēma pamest dzimteni, jo nevarēja paciest apkārtējo un sabiedrības nosodījumu par abu attiecībām, kas izveidojās pērnā gada nogalē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:44

Jaunākās diskusijas