Asiņainajā konfliktā ar Porziņģi policija izmantojusi piparu gāzi

tautaruna.lv 13.maijs 2019, 11:33
 
AP/Scanpix
Valsts policija komentējusi konfliktu, kurā iesaistīts basketbolists Kristaps Porziņģis.

Kā tika vēstīts, latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis Liepājā iekūlies asiņainā konfliktā.

Internetā tika izplatīts video, kurā redzams, ka basketbolistam ir traumēta seja, redzamas asinis.

Incidents noticis Liepājā, Zivju ielā, netālu no nule kā atvērtā naktskluba "Cukurfabrik", kas izvietots bijušās Latvijas 1. rokkafejnīcas telpās.

Savu komentāru par notikušo sniegusi arī policija.

"12.maijā pulksten 04:51 Valsts policijā saņemts izsaukums par konfliktu Liepājā, Zivju ielā. Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vairākas personas savstarpēji konfliktēja un vizuāli bija redzams, ka ir cietuši cilvēki.

Lai izšķirtu konfliktu, Valsts policijas amatpersonām bija jāpielieto speclīdzekļi - piparu gāze. Kad konflikts tika izšķirts, divas personas, dzimušas 1994. un 1992.gadā, tika nodotas mediķiem apskatei.

Neskatoties uz to, ka tobrīd, notikuma vietā cietušie atteicās no policijas palīdzības un iejaukšanās, kā arī vēl līdz šim brīdim Valsts policijā nav saņemta neviena pretenzija vai sūdzība ne par konfliktā iesaistītajām personām, ne arī par notikušo vai gūtajiem miesas bojājumiem, šobrīd Valsts policijā par notikušo ir uzsākta resoriskā pārbaude lai noskaidrotu konflikta iemeslus un notikušā apstākļus," komentē policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas