Plaušu karsonis izrādījās audzējs; palīdzi glābt divu bērnu māmiņu Ievu

tautaruna.lv 13.maijs 2019, 16:36
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Labdarības organizācijas Ziedot.lv aicina palīdzēt Ievai, kura cīnās ar smagu slimību. Palīdzēt arī lūdz sievietes darbavieta - latviešu apakšveļas un tērpu zīmols "Amoralle".

Ievai ir 39 gadi, viņa ir 7 un 12 gadus vecu bērnu mamma. Pagājušā gada augustā Ievu piemeklēja smags un mokošs klepus. Sākotnēji rentgens uzrādīja plaušu karsoni smagā formā. Pēc antibiotiku kursa labāk nepalika, tad sekoja ārstēšanās slimnīcā, papildus izmeklējumi. Rezultātā atklājas patiesā diagnoze, kas bija pamatīgs šoks - bronhu un plaušu ļaundabīgs audzējs 3. stadijā.

"Pirmā doma pēc diagnozes uzzināšanas bija neizpratne, neticība, sajūta, ka tas, kas notiek nenotiek ar mani. Izejot ķīmijterapiju, es saskāros ar savas dzīves lielākajām bailēm - piedzīvoju nevarošu, bezpalīdzīgu, neglītu, vāju un neērtu sevi. Tomēr tas viss bija tikai ārējā čaula, jo kaut kur tam visam pa vidu joprojām esmu tā pati, kas mīl, jūt, sapņo, tic labajam un skaistajam. Mazais Princis zināja, ka mēs visi varam sadoties rokās, lai viens otram palīdzētu. Šobrīd man ļoti nepieciešams katra un ikviena pēc iespējas ziedotais finansiālais atbalsts, lai uzsāktu un izietu ilgstošu imūnterapiju. Es ticu, ka caur manu slimību kāds cits pēkšņi saredz savu dzīvi daudz jēgpilnāk un no sirds novērtē to, ko nevar nopirkt par naudu - mīlestību, veselību, dzīvesprieku", atklāj Ieva un lūdz palīdzību.

Pirmā ķīmijterapija slimību nav apturējusi, tādēļ šobrīd ārstu konsīlijs ir nozīmējis ilgstošu imūnterapiju ar Atezolizumab, ko valsts neapmaksā. Ievai ik pēc 2,5 mēnešiem nepieciešami 5342.32 eiro, lai apmaksātu nepieciešamās imūnterapijas zāles, gadu ilgam kursam kopā nepieciešami 26 711.60 eiro. Ārstēšanās visdrīzāk būs jaturpina arī ilgāk.

Pašlaik Ziedot.lv mājaslapā saziedoti jau vairāk nekā 27 tūkstoši eiro, taču naudas vākšana turpinās! Tu vari palīdzēt šeit!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas