Peles galva brokastu pārslās - uzņēmums skaidro, vai tā var notikt

tautaruna.lv 13.maijs 2019, 21:44
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Sociālajos tīklos nonākuši foto, kuros it kā redzama peles galva brokastu pārslu pakā. Uzņēmums centies sazināties ar foto autoru, kā arī skaidro, vai maz šāds "atradums" tā ražotajos produktos ir iespējams.

"Peles galva EKO pārslās. Vairs pirkt negribās! Vai tā var būt?" uzņēmumam "MILZU" jautā Facebook konts ar nosaukumu "Slepenais pircējs". Par foto autoru nosaukts kāds Juris S.

Fotogrāfijās redzamas rudzu pārslu paka ar peles galvai līdzīgu priekšmetu tajā.

"Esam sakontaktējušies ar bildes autoru, lai detalizētāk noskaidrotu situāciju, taču atbildi no viņa neesam saņēmuši joprojām. Mūsu iekārtās nav tādu mehānismu, kas varētu nogriezt pelei galvu, tāpēc mūsu atbilde ir, ka šāda situācija nav iespējama," norāda uzņēmums.

Arī citiem ieraksta komentētājiem šāda situācija šķiet neticama. Tāpat tiek norādīts, ka no foto nav skaidri redzams, vai svešķermenis pārslu iepakojumā ielikts vai patiesi tajās atrasts.

Foto autors beigās norādījis, ka sazinājies ar uzņēmuma pārstāvjiem un "viss esot kārtībā".

Jau iepriekš ziņots par gadījumiem, kad pircēji sociālajos tīklos dalās ar saviem "atradumiem" pārtikas produktos, kuriem tur nebūtu jāatrodas. Piemēram, Saldū kāds pircējs bija iegādājies banānu, taču pirms iekošanās tajā pamanījis asinīm līdzīgu pleķīti un nodomājis, ka auglis ir inficēts ar HIV, soctīklos raisot plašas diskusijas. Savukārt vēl kāda sieviete dalījās ar video materiālu, kurā bija redzams, ka viņas iegādātos mandarīnus apsēduši tārpi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:51

Jaunākās diskusijas