Linda Leen satraukta par notiekošo Rīgā

tautaruna.lv 26.aprīlis 2019, 16:13
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Kopš ceturtdienas 5:00 Rīgā slēgts Augusta Deglava tilts. Kamēr vieni šī iemesla dēļ sūkstās par šķietami nebeidzamajiem sastrēgumiem Rīgas ielās, tikmēr dziedātāja Linda Leen satraukta par cilvēku dzīvībām.
"Izskatās, ka plāns ir bijis ne tikai nolaist galvaspilsētu un tās infrastruktūru līdz kliņķim, bet arī patukšot no iedzīvotājiem. Jo kurš, atbraucot šobrīd uz Rīgu, gribētu, roku uz sirds liekot teikt - jā, vēlos nākt šeit dzīvot, strādāt, būt par daļu no šī? Satraucošākais šinī visā ir tas, ka reāli neredzi tam galu.. Un visas pārējās jomas un notikumi patiesībā zaudē jebkādu jēgu, ziedojumu vākšana Brīvības pieminekļa izgaismošanai vai ķīviņi par, piemēram, akustisko koncertzāli šķiet tik absurdi situācijā, kad lielākā daļa ielu un tiltu ir mūžīgā remonta vai nu jau- avārijas stāvoklī. Vai cilvēks šeit var justies droši? Un ne jau kara draudu, kriminālās situācijas vai kādu dabas radītu stihiju dēļ, bet vienkārši un stulbi zaudējot dzīvību pavirši un korumpēti plānotā un celtā pārtikas veikalā vai šķērsojot no vecuma sabrūkošu tiltu," sociālajā tīklā facebook raksta dziedātāja.

" Operatīvā transporta darbības iespēja šī brīža Rīgas satiksmē...ceru, ka nevienam no jums to tuvākos gadus nevajadzēs. Lai mierīgas brīvdienas," novēl L.Leen.

Jau ziņots, ka pārvads autotransportam slēgts kopš 25.aprīļa plkst.5, kā rezultātā būtiski mainīti sabiedriskā transporta maršruti un attiecīgajā galvaspilsētas daļā gaidāmi intensīvāki satiksmes sastrēgumi. Kopumā izmaiņas skārušas 11 sabiedriskā transporta maršrutus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:49

Jaunākās diskusijas