Virsnīte: Mans gavēnis būs apņemšanās nespiest sevi stūrī

tautaruna.lv 7.marts 2019, 16:42
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
TV personība un žurnāliste Kristīne Virsnīte vietnē Instagram atklājusi, ka pēdējo nedēļu laikā nolēmusi aktīvāk nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, taču pamanījusi, ka nepilnvērtīgi izpildītu vingrinājumu dēļ, sākusi sevi nosodīt. Tad viņa atskārtusi, ka jāmaina šāda veida attieksme. Tā vietā viņa iesaka izteikt pateicību sev, tiekties uz labākiem rezultātiem, nevis kritizēt sevi.

Virsnīte stāsta, ka pirms pāris dienām pēc smaga treniņa sporta klubā palūkojusies uz sevi spogulī un nodomājusi, ka ir nepraša, jo pat nespēj piepumpēties. Vēl viņa nospriedusi, ka no malas droši vien izskatās kā koka klucis, kurš sadomājis kļūt par krēslu.

"Šādi sevi presējot ar domām pēkšņi kā tāds gaismas stars manī ierunājās veselais saprāts - pagaidi, kas tagad notiek? Varbūt tā vietā, lai teiktu, cik tizla esi, pasaki sev paldies, ka tomēr piecēli savu pēcpusi un atnāci pavingrot? Varbūt pasaki sev - es pagaidām neesmu tik fiziski stipra, cik vēlos būt, taču esmu ceļā uz to, pasaki sev paldies, ka tomēr atjēdzies un vingro?" taujā Kristīne.

Viņa atzīst, ka pastāv divas absolūti pretējas perspektīvas, no kurām lūkoties uz sevi un kā pret sevi izturēties. Virsnītes apņemšanās šajā gavēņa laikā būs centieni sevi nedzīt stūrī, nekritizēt un nelikties sev justies nožēlojami.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jāatzīmē, ka vakar, Pelnu trešdienā, kristiešiem sākās gavēņa laiks - 40 dienu gara miesas un gara sagatavošana Lieldienām.

Jāatgādina, ka Virsnīte pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:55

Jaunākās diskusijas