Kristīne Virsnīte piedzīvojusi mikroinsultu

tautaruna.lv 10.oktobris 2018, 11:30
 
F64
Televīzijas seja Kristīne Virsnīte sociālajos tīklos atklājusi, ka nesen piedzīvojusi mikroinsultu un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.
Izdegšana ir tikai sākums, to piedzīvoju pirms nedaudz vairāk nekā gada, šobrīd viss ir daudz nopietnāk - man ir mikroinsults, taču varēja būt pavisam bēdīgi.

Virsnīte sociālajso tīklos publicējusi vēstījumu, kurā pastāsta par savām veselības problēmām un mudina arī savus sekotājus sargāt veselību.

"Pēdējās trīs dienās esmu piedzīvojusi lielākās bailes savā dzīvē, trīs dienas Stradiņos mani ir apstādinājušas un atvērušas pavisam jaunu ceļu pie sevis - cieņu un novērtēšanu. Trīs dienas bailēs par ārprātīgu diagnozi, pēc kuras cilvēks kļūst par dārzeni... es šo pieredzi nekad neaizmirsīšu. Mūs var nogalināt arī tas, kas mums patīk, ja mēs nesakām, ka nespējam slodzi izturēt. Un tas ir absolūti ok nevarēt izturēt, mums ir savas robežas, kurām neviens nedrīkst kāpt pāri, taču pirmkārt mēs paši. Ja tu šo lasi un saproti, ka esi pārstādājies, pārmocījies kādā no savām lomām, lūdzu, apstājies, kamēr ir iespēja. Saki, ka nevari un tev ir nepieciešama atpūta un ne no kā nebaidies. Nebaidieties darīt to, kas patīk, nebaidieties sevi redzēt skaistus, nebaidieties teikt, ko jūtat. Ticiet man, dzīve var sagriezties kājām gaisā un tad nostāties atkal uz kājām būs daudz grūtāk nekā, ja laikus apstāsieties. Es esmu vesela, nē, drīzāk jāsaka, man neapstiprināja to baiso diagnozi, par kuru biju vājprātā nobijusies un sabiedēta, taču būs kāds laiks jāpavada pavisam mierīgā ritmā. Manu acu priekšā pazibēja visa dzīve un neticami skaudra sajūta, ka mani bērni augs bez manis, to sajūtu nav iespējams aprakstīt, tikai tas, kurš to piedzīvojis tā pa īstam, spēj to saprast. Tik ļoti vēlos, lai mani sadzirdat! Pārstājiet taču darīt darbu, kas riebjas, beidziet izpatikt visiem, kuri pret jums neizturas ar cieņu, lūdziet atbalstu un palīdzību, novērtējiet sevi! Vai patiesi mūs var apturēt tikai brīdis, kad patiesi saprotam, ka esam mirstīgi?" raksta Virsnīte.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Šim Kristīnes ierakstam ir daudz komentāru, kuros cilvēki gan izsaka savu redzējumu par rakstīto, gan novēl Virsnītei veselību un visu to labāko, vaicājot, kas tad īsti ar viņu noticis.

"Izdegšana ir tikai sākums, to piedzīvoju pirms nedaudz vairāk nekā gada, šobrīd viss ir daudz nopietnāk - man ir mikroinsults, taču varēja būt pavisam bēdīgi," atklāta ir Virsnīte.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas