Aizputē mīklaini pazūd vīrietis; izvērsīs meklēšanas operāciju

tautaruna.lv 7.marts 2019, 13:10
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Aizputē mīklainos apstākļos pazudis 48 gadus vecais Ritvars Baltaiskalns, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Nedēļas nogalē Aizputē plānota vīrieša meklēšana.

Baltaiskalns jau divas nedēļas atrodas bezvēsts prombūtnē. 21. februārī vīrietis pēdējo reizi runājis ar savu mammu un solījis atnākt ciemos, bet tajā vakarā Ritvara mamma savu dēlu tā arī nesagaidīja.

Vīrieša labākais draugs Lauris, saņemot satraucošās ziņas, nekavējoties uzrakstījis iesniegumu policijā, kā arī sazinājies ar brīvprātīgo meklētāju organizāciju “Bezvests.lv”, taču pagaidām nekādu informāciju nav saņēmis.

Iespējams, Ritvaram palicis slikti, kaut gan pēc draugu teiktā - vīrietis ir spēcīgs un veselāks par veselu. Bet pēdējā laikā viņam bijusi depresija. Kaut arī mājas atstātais mobilais telefons, un drūmais noskaņojums neliecina par neko labu, Lauris un ģimene nav atmetuši cerības atrast Ritvaru sveiku un veselu.

Pagājušās brīvdienas Lauris pavadījis Aizputē. Viņš kopā ar radiniekiem, draugiem un brīvprātīgajiem pārmeklējis dažus meža masīvus, ūdenstilpnes un ielas. Nākamajās brīvdienas draugs plāno atkārtot meklēšanas operāciju un aicina līdzcilvēkus piedalīties.

Svarīga ir jebkura informācija par Ritvara atrašanās vietu. Vīrietis pazušanas dienā bija ģērbies melnā jakā, zilās džinsu biksēs. Kājās - tumši puszābaki, galvā bijusi melna cepure. Ir arī kāda īpaša pazīme - uz kreisās uztetovēts zils krusts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas