Ar likumsargu gādību mājās aizvests zēns, kurš bija iemidzis tramvajā

tautaruna.lv 7.marts 2019, 14:00
 
Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency
Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki 1. martā uz mājām aizveda kādu puisēnu, kurš bija iemidzis tramvajā un pamostoties nespēja orientēties apkārtnē, nezināja, kā saviem spēkiem tikt mājās, vēstīts RPP sociālā tīkla Facebook kontā.

Ap pulksten 13.57 RPP saņēma informāciju no kādas iedzīvotājas, kura sabiedriskajā transportā ievērojusi iesnaudušos zēnu.

Ziņotāja zēnam piegājusi klāt un pamodinājusi, lai noskaidrotu, vai viņš nav apmaldījies. Bērns acīmredzami neorientējās apkārtnē un nespēja skaidri atbildēt uz jautājumiem, tāpēc sieviete nolēmusi izsaukt RPP apstākļu noskaidrošanai.

Gaidot policijas ierašanos, abi no tramvaja izkāpa pieturā “Botāniskais dārzs”. Pēc teritoriālās piekritības uz adresi nosūtīta tuvākā RPP Kurzemes pārvaldes autopatruļa.

Likumsargi norādītajā adresē abas personas sastapa. Bērns tika ieaicināts policijas operatīvajā transportlīdzeklī sasildīties. Puika pastāstīja, ka no skolas braucis mājās, taču aizmidzis un tramvajs aizbraucis tālāk. Pamodies otrpus Daugavai, viņš vairs nespēja orientēties apkārtnē.

Pārrunu laikā noskaidrota zēna dzīvesvietas adrese un mātes tālruņa numurs. Sieviete informēta par notikušo.

Drīz pēc tam bērns nogādāts dzīvesvietā, kur nodots mātei. Sieviete skaidroja, ka dēlu mājās gaidījis jau pirms dažām stundām, taču puika jau iepriekš dažādu iemeslu dēļ aizkavējies, tāpēc šoreiz tam nav pievērsusi pastiprinātu uzmanību. Zēnam konstatēti labvēlīgi dzīves apstākļi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:52

Jaunākās diskusijas