Kilbloka atklāj, kādēļ nevēlas izdot Kiviča grāmatu

tautaruna.lv 5.marts 2019, 13:00
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivičs, kurš pēdējo mēnešu laikā publiskai apskatei izlicis gan pikantas tiešraides sociālajā tīklā Facebook, gan neglaimojoši izteicies par dažādiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, saskāries ar nelāgu situāciju, saprotot, ka viņa jaunā grāmata netiks izdota izdevniecībā "Zvaigzne ABC", vēstīts Gitas Vīksnes un Edgara Orlova materiālā "Kāpēc neizdod Kiviča grāmatu?", izdevumā "Privātā Dzīve".

Kivičs esot neizpratnē, jo plānojis, ka viss noritēs tā, kā bijis sarunāts. Arī viņa pirmā grāmata "Mana privātā dzīve. Tik atklāti kā vēl nekad" izdota, pateicoties izdevniecībai "Zvaigzne ABC". Tapis zināms, ka, balstoties uz pēdējā laika mūziķa un viņa mīļotās Lienes Skulmes publiskajām izdarībām, izdevniecība nolēmusi ar Kiviču nesadarboties.

"Mēs esam atklāti - jaunā iespējamā grāmata nav mūsu izdevniecības formāts, turklāt mēs neesam solījuši to izdot. Kad vienojamies par grāmatas veidošanu, parasti autors dara zināmu, kāds ir izdevuma vēstījums, kas tas vispār būs. Tikai tad slēdz līgumu," skaidro Kilbloka. Viņa norāda, ka saruna par jaunās grāmatas izdošanu ar mūziķi nemaz nav bijusi.

Kilbloka atklāj, ka mūziķim ieteikusi vērsties pie citām izdevniecībām, kurām varētu interesēt viņa jaunā grāmata. Tostarp Kivičs minējis, ka jaunajā gara darbā veiks uzlabojumus un tiks papildināta sadaļa par jaunajām attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas