Brīdina! Ventspilī bērnus atkal mēģina ievilināt mašīnā

tautaruna.lv 5.marts 2019, 14:30
 
F64
Sociālajā tīklā Facebook atkal parādījusies informācija par to, ka svešas personas mēģina ievilināt bērnus automašīnā.
"Informēju, ka šodien esmu runājusi ar Ventspils pašvaldības policijas vadītāju Jāni Arāju, par nu jau 2 gadījumiem, kuros mūsu skolas zēniem ir piedāvāti saldumi, lai iekāptu nepazīstamā automašīnā. Ja pirmajā gadījumā bija sarkans Volvo un sieviete ar gaišiem matiem, otrajā ir zila Toyota un sieviete ar tumšiem matiem," teikts ierakstā sociālajos tīklos.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova izdevumam Ventas Balss atklāj, ka 2. martā tika saņemta informācija par to, ka iepriekšējā dienā Lielajā Dzirnavu ielā nepazīstama persona piedāvāja aizvest kādu zēnu mājup.

4. martā 12.45 Valsts policijā saņemta informācija no Ventspils pilsētas pašvaldības policijas par to, ka Bērzu ielā pie Ventspils 2. pamatskolas nepazīstama persona ir piedāvājusi bērnu aizvest mājup.

Gan Valsts policija, gan Ventspils pilsētas pašvaldības policija aktīvi strādā pie saņemtās informācijas, tādējādi notiek sadarbība un informācijas apmaiņa, lai noskaidrotu notikušo. Valsts policija aicina nekavējoties informēt Valsts policiju par šādiem gadījumiem, zvanot pa bezmaksas diennakts palīdzības tālruņa numuru 110!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:26

Jaunākās diskusijas