Madara Kiviča: Lienes teikto var traktēt kā draudus

tautaruna.lv 5.marts 2019, 11:50
 
Instagram/ekrānšāviņš
Skandalozā mūziķa Andra Kiviča, kura ikdienas gaitām var sekot līdzi jaunajā realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti", sieva Madara Kiviča sniegusi interviju izdevumam "Privātā Dzīve", materiālā "Madara Kiviča: "Man ar Lieni nav, ko dalīt"", atklājot, ka varētu Kiviča jaunās mīļotās dāmas Lienes Skulmes izteikto draudu dēļ pat vērsties policijā.

Madara Kiviča stāsta, ka pagājušajā nedēļā Skulme šova laikā izteicās, ka varētu viņu piekaut tāpat kā Kivičs to grasās izdarīt ar Niku Endziņu. Madara Kiviča uzsver, ka viņai veltītos Skulmes izteikumus var uztvert kā draudus, un tie izskanējuši apgalvojuma formā publiskajā telpā. Tādēļ viņa pat varētu uzrakstīt iesniegumu policijā.

"Lai gan Andris man ir iemācījis šādus tādus aizstāvēšanās paņēmienus, nekad es neielaistos cīņā ar šo sievieti. Man ar viņu nav, ko dalīt," atzīst Madara Kiviča.

Viņa uzskata, ka šāda Skulmes uzvedība liecina par nedrošību. Tostarp Kivičs privātās sarunās norādījis, ka kopš viņu iepazīšanās reizes Skulme vairs nestrādā, jo tas kļuvis par grūtu. Madara Kiviča pieņem, ka, iespējams, tas ir patiesais iemesls, kādēļ Skulme satraucas, jo uztver viņu un viņas bērnus kā apdraudējumu finansiālā ziņā.

Madara Kiviča arīdzan atsaucas uz vīra šova laikā teikto, proti, ka pēdējā kopdzīves gadā viņam neesot bijis seksuālu attiecību. Šāds apgalvojums Madaru Kiviču uzjautrinot, un viņa min, ka trīsreiz viņa dzīvē tas noteikti bijis, jo Kivičs ir trīs bērnu tēvs.

Viņa atklāj, ka Kivičs rosinājis šovā piedalīties arī viņu, taču sieviete atteikusies, piekodinājusi, ka bērnus filmēt neļaus. Madaru Kiviču izbrīnījis arī tas, ka vīrs norādījis, ka meitu uzturēšanai viņš esot samaksājis pusotru tūkstoti. Šogad Kivičs pārskaitījis tikai 200 eiro. Ar to Madara Kiviča spējusi nosegt vien bērnudārza izdevumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas