"Sen nebiju saņēmusi pilnmēness murgus!"; Virsnīti pamatīgi nokaitina kāda svešiniece

tautaruna.lv 7.februāris 2019, 10:30
 
Kadrs no video
Raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Kristīne Virsnīte vietnē Instagram padalījusies ar kādu nesen saņemtu vēstuli, kuras sūtītāja pamanījusies krietni pakutināt viņas nervus.
"Baigos nervus reizēm prasa pavisam sveša cilvēka vēstule Instagrama pasta kastē. Ja es teiktu, ka nemēdzu uzvilkties, es riktīgi blefotu. Godīgi? Ir brīži, kad vienkārši gribas aizsūtīt vidējā pirksta emodži un teikt - atšujies. Sen nebiju saņēmu pilnmēness murgus, par kuriem būtu vērts uzvilkties, taču pirms pāris dienām, kad Kaspars cepa Kukim dzimšanas dienas kūku, kāda sieviete uzrakstīja, ka esmu kritusi zemāk par zemi, jo esmu baigā ņerga, protu tikai vervelēt Instagramā, taču nevaru izcept kūku, viņai esot kauns, ka tas jādara vīrietim," atminas Virsnīte.

Vēl sieviete esot pebildusi, ka sievietes vieta viennozīmīgi ir virtuvē. Pēc šī komentāra Virsnīte, ieslīgstot pārdomās, secinājusi: "Jutu kā mans burbulis sašķiebjas un tajā veidojas sūce - tepat viena klikšķa attālumā ir cits gadsimts. Sievietes vieta! Nopietni? Kur tad īsti ir mūsu vieta? Pie katliem, poda, kas jāizberž, gultā, kur jātaisa tiltiņi, drēbju kalna, pie kājas, kad pasvilpj, un putekļusūcēja, ja paveicas?"

Virsnīte tic, ka pati izvēlas savu vietu dzīvē, tas nav atkarīgs no tā, vai viņa ir vīrietis vai sieviete, vai ir spējīga dot dzīvību. Viņa var izvēlēties, kas vēlas būt šajā pasaulē, tāpat kā ikviens cits.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jāatgādina, ka Virsnīte pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas