Meganas atstātais vēstījums sievietēm, kuras nodarbojas ar prostitūciju, izsauc sašutumu

tautaruna.lv 4.februāris 2019, 19:15
 
Scanpix
Par Saseksas hercogienes atstāto vēstījums pārtikas paciņās, ko saņēma sievietes, kuras spiestas strādāt uz ielas, ne visi bija apmierināti. Kāda prostitūta šo žestu raksturojusi kā "aizskarošu", vēsta Mirror.

Saseksas hercogiene Megana piektdien viesojās Bristoles labdarības organizācijā, kas rūpējas par sievietēm, kuras spiestas dzīvot uz ielas un sniegt seksuāla rakstura pakalpojumus.

Viesošanās laikā organizācija veidoja pārtikas paciņas, ko pēc tam nosūtīt sievietēm. Meganai ienāca prātā ideja - ar marķieri uz banānu mizām uzrakstīt īsu vēstījumu, kā, piemēram, "tu esi mīlēta", "tu esi stipra", "tu esi drosmīga".

Taču kāda pārtikas paciņas saņēmēja nebija apmierināta un britu tabloīdam "The Suns" norādījusi, ka šī ideja esot "tiešām stulba".

"Cilvēkiem grūtības ar pārtiku un vietu, kur gulēt, bet viņa mums dāvā dažus uz augša uzrakstītu vārdus... ," apgalvo sieviete. Kāda cita bezpajumtniece norādījusi, ka šī Meganas ideja ir "ļoti mīļa".

Princis Harijs ar sievu Meganu bieži piedalās labdarības organizāciju pasākumos un tos apciemo. Pāris vēlas būt "tuvāk tautai" un cenšas visai bieži iziet sabiedrībā.

Abi gredzenus mija pērnā gada maijā.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas