Kādā lielveikalā Jelgavā atklājas briesmīga aina

tautaruna.lv 4.februāris 2019, 9:30
 
Reuters/Scanpix
Kāds vīrietis pastāsta par briesmīgu ainu kādā Jelgavas veikalā. Un runa nav tikai par produktu kvalitāti, bet arī par ēkas stāvokli.

Pircējs atklāj, ka runa ir par veikalu "Mego", kas atrodas Jelgavā, Pasta ielā.

"Netiek sekots līdzi un ļoti daudz preču ir ar beigušos termiņu, griesti ir bīstamā stāvoklī, tek ūdens, putuplasts vietām pat ir izkritis ārā. Ļoti liels bardaks ir.. Strādnieki mainās katru nedēļu, jo nevar izturēt galveno, galvenā priekšniece bļauj un apsaukā savus strādniekus. Lūdzu, brauciet pārbaudiet šo iestādi," raksta vīrietis, savu sūdzību vēšot Valsts Ieņēmumu dienestam.

Tikmēr komentāros cilvēki norāda, ka VID nebūt nav īstā vieta, kur vērsties.

"Ja būtu runa par aplokšņu algām, tad autors būtu uzrakstījis sūdzību uz pareizo iestādi. Šajā gadījumā sūdzībai jābūt adresētai Valsts darba inspekcijai, PVD un iespējams jāiesaista vietējā Būvvalde. Protams, ka veikalos darbinieki ļoti bieži mainās, kas gan var izturēt 12 vai vairāk stundu garu darba dienu, ņemot vērā psiholoģisko un fizisko slodzi, par ko tiek saņemta minimālā alga," teikts komentārā.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par darba apstākļiem un produktu kvalitāti Latvijas veikalos. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka pircējai sāp sirds, redzot, kā ņirgājas par veikala pārdevējiem Jēkabpilī.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas