Liene Ušakova šķendējas par dzīvi: Man vienmēr ir licies, ka neesmu dzimusi īstajā laikā

tautaruna.lv 7.janvāris 2019, 15:00
 
Lauris Aizupietis/F64 Photo Agency
Dziedātāja, modele un dīdžejmeitene Liene Ušakova sociālajā tīklā Facebook pašķendējusies par dzīvi, atklājot, ka viņai ir sajūta, ka viņa nav piedzimusi īstajā laikā.
"Vakar biju uz Lady Gagu, shodien uz "Bohemian Rhapsody". Vakars paiet dungojot līdzi "Queen" dziesmām. Citādi es jau sen gulētu lāča miegā. Man vienmēr ir licies, ka neesmu dzimusi īstajā laikā, ka neesmu īsti iederējusies. Visi tie ļaudis, kas vēlas būt tavi “draugi”, lai gan viņiem ir dziļi pie pakaļas kā tu patiesībā jūties," atzīst Ušakova.

Viņa retoriski jautā, cik daudzi zina par viņas mūžīgajajām mākslinieces depresijām un nebeidzamo cīņu par skaistumu. Ušakova mēģinot savu dzīvi turēt grožos un to dēvējot par balansu.

"Sitos nost sporta zālē, jo es mīlu ēdienu! Nesmēķēju un ar alkoholu neaizraujos, jo baidos, ka tas varētu iedragāt manu ārējo izskatu, uz ko esmu tā ieciklējusies, lai gan citādi droši vien mana dzīve būtu pilnīgs rokenrols!
Cik ļoti mīlu idealizēt katru vīrieti savā ceļā! Da ne tikai vīriešus... Cilvēkus!!!! Es ticu, ka cilvēki ir labi ! (Pieverot acis uz visu to h****, kas notiek apkārt). Vēlos radīt mākslu, bet tajā pašā laikā nejūtos gatava dziedāt savas dziesmas. Reizem ir tik faking grūti... Jūs nespējat pat iedomāties," skaidro Ušakova.

Viņa daudz esot domājusi par to, kādēļ daži cilvēki, kurus būtu grūti dēvēt par mūziķiem, tiek tālāk konkursu atlasēs, vai kādēļ sliktiem aktieriem tiek labas domas. Kā arī par to, kādēļ populārāko dziesmu topā iekļūst darbi, kuri sastāv tikai no divām rindiņām, "tekstiem par kucēm un naudu". Ušakova atzīst, ka pati tādas dziesmas mēdz klausīties klubos vai apmeklējot sporta zāli, bet nav pārliecināta, vai tāda veida dziesmas atcerēsies pēc diviem gadiem, vai pēc autoru nāves dēvēs par leģendārām.

Ušakova norāda, ka, iespējams, ir diezgan vecmodīga, taču vēlas piederēt pie tiem cilvēkiem, kas dziedās vecas, sirdi plosošas dziesmas par mīlestību un sacerēs vēl daudz citu.

"Es vienmēr esmu zinājusi, ka mani gaida lielas lietas. Es lauzīšu celmus un sirdi neskaitāmas reizes, vel tikpat iemīlēšos, bet es paveikšu lielas lietas. Es noteikti atstāšu kaut ko pēc sevis! Tā ir mana pārlieciba! Pat tad, ja tā būs tikai viena dziesma.... agrāk vai vēlāk šo dziesmu dziedāsiet Jūs un vēlāk Jūsu bērni un mazbērni. Pieminiet manus vārdus! Ak, jā! Un man nedeg! Nemaz nebrīnīšos, ja man būs jāizbraukā vēl puse pasaules konkursu, lai tiktu pie karotā un kārtigi norūdītos. Tas nekas! Manis pēc šis ”gara darbs “ var iešauties prātā un tapt arī sirmā vecumā. Pieredze ir svarīga. Es ticu Dievam un kosmiskajiem spēkiem. Esmu brīnišķīga māksliniece, esmu labs cilvēks un man viss būs kārtībā ! Dieviņš nav mazais bērns... katram un visam savs laiks un vieta," atzīst Ušakova.

Kā zināms, Liene Ušakova pērnā gada novembrī iekļuva plašā skandālā saistībā ar kādu donžuānu, kurš savaldzināja un piekrāpa gan viņu, gan teju 500 sievietes, tajā skaitā Lieni Greifāni un Katrīnu Saulieti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.janvāris 2019

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas