Tukumā pēc nonākšanas patversmē pilnībā mainās kāda suņa dzīve

tautaruna.lv 7.janvāris 2019, 21:00
 
facebook.com
Tukuma dzīvnieku patversme sociālajos tīklos publicējusi stāstu par kādu suni vārdā Kerija, kuru izdevies izglābt no briesmīgas dzīves.
Suns tika atrasts bezpalīdzīgā stāvoklī, tas bijis vārgs un nebarots. Savukārt tagad, pēc patversmē pavadīta laika, kad suns ir atguvis veselību un dzīvesprieku, tam tiek meklēti saimnieki.

"Kerija labi satiek gan ar suņiem, gan kaķiem. Dzīvo istabā, nedarbus nedara, ir ļoti kārtīga un paklausīga. Viņa ir labi iegaumējusi dienas kārtību un ļoti to cenšas ievērot! No rīta ejam laukā, nokārtojamies un veicam enerģisku rīta rosmi: skrienam, rokamies pa sniega kupenām un sargājam mājas pagalmu. Riešana notiek tikai tad, ja kāds iet gar žogu, pa tukšo riešana nav! Neskatoties uz smalko augumiņu, Kerijai ir skaļš un nopietns balss tembrs. Ja sunīti neredz, tad var padomāt, ka rej milzīgs sargsuns! Ja sākumā Kerija no pamesta kociņa vai bumbas muka un baidījās, tad tagad viņa ar lielu prieku dzenā bumbu, kociņu met gaisā un veic ar to dažādus akrobātiskus trikus!
Sunīte ir sterilizēta un atkopta, pieradināta pie kārtības un mājas dzīves, mīlestības un rūpēm par viņu!" teikts patversmes ierakstā.

Kerijai tiek meklēta sirsnīga, mīloša un ļoti atbildīga ģimene, kur sunīte varēs justies mīlēta, lolota un drošībā par savu dzīvi. Kur sunīte būs pilnvērtīgs ģimenes loceklis, ģimenes neatņemama sastāvdaļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas