Megana Mārkla, iespējams, tēlo, ka ir stāvoklī

tautaruna.lv 6.janvāris 2019, 18:49
 
EMPICS Entertainment/Scanpix
Iespējams, ka Saseksas hercogiene Megana Mārkla tēlo, ka ir stāvoklī, atsaucoties uz kādas Twitter lietotājas komentāru par Meganas viltus grūtniecību, ziņo msn.com.

Soctīklotāja norādījusi, ka internetā manāmie hercogienes attēli skaidri norāda uz to, ka Meganas vēders nav tādā formā kā ierasts grūtniecēm, bet gan kvadrātveida. Tādēļ viņa apgalvojusi, ka Megana varētu arī nebūt stāvoklī.

Pāris varētu būt noalgojis surogātmāti, kas iznēsātu viņu bērnu, pieļauj sieviete. Tas arī esot iemesls, kādēļ princis Harijs un Megana nav spējuši nosaukt precīzu mazuļa dzimšanas datumu.

Twitter lietotāja paskaidrojusi, ka viņai ir trīs bērni, taču viņas vēders nekad nav bijis līdzīgs tam, kāds ir Meganai, arīdzan tā forma nav bijusi kvadrātveida. Sievietes viedoklim pievienojušies arī citi komentētāji. Vēl kāda sieviete pieļāvusi domu, ka gaidāmais mazulītis Harijam ar Meganu "tiks piegādāts" no tālām Austrālijas salām, kur pāris esot viesojies.

Vēl kādu komentētāju izbrīnījis fakts, ka Megana, esot stāvoklī, tik daudz ceļo, paspēdama paviesoties Fidži salās, Austrālijā, Jaunzēlandē un Tongā.

Grūtniecēm parasti neiesaka apmeklēt Fidži salas un Tongu, jo tur plosās Zikas vīruss, kas var kaitēt nedzimušiem bērniņiem, izkropļojot tos.

Tikmēr citi Twitter lietotāji metušies Meganu aizstāvēt un sacījuši, ka, ja arī pāris izmanto surogātmātes pakalpojumus, tad nesaskata to kā problēmu. Taču ja viņi tāda ir noalgojuši, tad Meganai grūtniecību noteikti nevajadzētu tēlot.

Tostarp citi Harija un Meganas fani paskaidrojuši, ka gaidāmā mazulīša dzimšanas datumu tāpat vien nemaz nevar atklāt. Vēl kāda sieviete, kura ir ārste, atklājusi, ka savā karjeras laikā grūtniecēm novērojusi dažādas formas vēderus, kas nozīmē, ka Megana ir stāvoklī, nav pamata satraukties.

Kā zināms, princis Harijs un viņa sieva Megana apprecējās pērnā gada 19. maijā. Viņu pirmdzimtais pasaulē nāks šī gada pavasarī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas