Cik izmaksājis tērps, kas Meganai bijis mugurā vizītes laikā Saseksā?

tautaruna.lv 3.oktobris 2018, 19:29
 
Scanpix
Šī gada 19.maijā Lielbritānijā notika prinča Harija un viņa mīļotās, ASV aktrises Meganas Mārklas kāzas. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni. Tiesa, tikai šodien pirmo reizi abi ieradušies vizītē Saseksā, kuru daiļā Megana apmeklēja tērpusies ļoti dārgās drēbēs.
Meganas tērps un aksesuāri kopā izmaksājuši 7310 mārciņas.

Šī ir pirmā reize, kad pēc kāzām abi devušies oficiālā vizītē uz Saseksu. Kā ierasts, karaļpāra gaitām sekoja līdzi arī ne viens vien žurnālists un fotogrāfs. Medijs "The Sun" aprēķinājis, ka vizītes laikā Saseksas hercogiene bijusi tērpusies drānās un izvēlējusies aksesuārus, kuru kopējā vērtība ir 7310 mārciņas.

Šīs vizītes laikā viņa izvēlējusies tērpties modes dizainera "Hugo Boss" darinātos zaļas krāsas ādas svārkos, kuru cena ir aptuveni 369 mārciņas. Tērpam pieskaņotā soma bijusi krietni dārgāka- tā maksājusi 1.7 tūkstošus mārciņu. Mazāk naudas viņa izdevusi par kreklu. Tas maksājis aptuveni 69 mārciņas.

Tāpat vizītes laikā Megana bijusi tērpa gaiši rozā krāsas "Georgio Armani" kašmira mētelī, kura cena veikalos ir 1,699 mārciņu. Arī miesas krāsas apavi nav bijuši lēti. To cena ir 360 mārciņas. Pārējā nauda no kopējās summas esot izdota par dažādiem aksesuāriem, piemēram, rotaslietām.

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogiene Megana ir viena no karaļnama pārstāvēm, kura izvēlas pasaulē atzītu zīmolu tērpus. Ja prinča Viljama sieva Ketrīna reizēm redzama tērpos, ko esam jau iepriekš, iespējams, viņai redzējuši, tad Megana ir daudz izvēlīgāka. Viņa allaž tērpta smalku dizaineru radītās drēbēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas