Atklājas šokējoša informācija par kādu "Lauku sētas" dalībnieku

tautaruna.lv 3.oktobris 2018, 15:01
 
Lauku sēta/skaties.lv
Televīzijas šova ”Lauku sēta” dalībnieki atklājuši neglaimojošus faktus par savu šova kolēģi Krišjāni, kas esot nelietīgi izrīkojies ar citu šova dalībnieci Zani, raksta prortāls "skaties.lv".
Puisis atvests uz ballīti, taču diemžēl rūgtums Krišjānī bijis pārāk liels. Puiša plosīšanās sabojājusi visu pasākumu.

Septembra izskaņā par attiecībām publiski paziņoja divi ”Lauku sētas” dalībnieki - Zane un Ingars.

Pēc šīs vēsts klusēt nespēja Krišjānis, kuram, kā atklāj šova veidotāji, bijis romāns ar Zani filmēšanas laikā. Puisis atklāja, ka abi pēc filmēšanas uzsākuši kopdzīvi, Krišjānis mīlas dēļ pārvācies uz Rīgu, bet Zane pēkšņi esot viņu izmetusi no dzīvokļa, jo ieskatījusies Ingarā.

Pēc šī stāsta publiskošanas saņemtas ziņas no vairākiem ”Lauku sētas” dalībniekiem, kuri atklāj - viss Krišjāņa stāsts esot pilnīgi meli, un iemesli, kāpēc Zane puisi lūgusi aiziet, nudien nav vīrietim glaimojoši.


Lūzums Zanes un Krišjāņa attiecībās noticis 7. septembra vakarā, kad komanda izlēmusi sarīkot atkalredzēšanās ballīti pie Ingara Jelgavā.

Jā, Zane un Krišjānis dzīvojuši kopā, un abiem bijis paredzēts ierasties ar vienu transportu. Zane ieradusies viena un, kā noskaidrojies, Krišjānis pa ceļam par kaut ko apvainojies un izkāpis.

Puisis atvests uz ballīti, taču diemžēl rūgtums Krišjānī bijis pārāk liels. Puiša plosīšanās sabojājusi visu pasākumu.

”Visu nakti Krišjānis terorizēja Zani, to vien no viņa dzirdēja, kā Zanes vārdu. Viņš pamatīgi piedzērās.
Nākamajā dienā Krišjānis izlēma, ka ies prom,” tā Ingars. Taču pirms aiziet viņš izlēmis atriebties.

”Krišjānis atriebjoties paņēma nazi un sagrieza Zanes mugursomu. Taču sākumā viņš kļūdījās un sagrieza mana brāļa somu. Tā nu galu galā Krišjānis sagrieza divas somas - mana brāļa un Zanes.

Tad viņš gāja pie Zanes skaidroties un sāka viņu grūstīt, lielā Sanita gāja Zani aizstāvēt. Es tajā brīdī kā mājas saimnieks mierīgi slaucīju virtuvi. Neizturēju un ar slotu viņu izdzinu,” ķīviņa detaļas atceras Ingars.


Loģiski, ka pēc šāda uznāciena Zane vairs ar Krišjāni kopā būt nav vēlējusies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:45

Jaunākās diskusijas