Divu mēnešu vecumā Tukuma patversmē nonāk kucēns ar traģisku dzīvesstāstu

tautaruna.lv 3.oktobris 2018, 22:23
 
facebook.com
Tukuma dzīvnieku patversme sociālajos tīklos publicējusi stāstu par kucēnu vārdā Tedis, pret kuru dzīve bijuši īpaši nežēlīga.
Tedim nebija, kur atgriezties. Pa šo īso laiku saimnieki bija atteikušies no sunīša un mājās atveduši jau citu vietā.

Mazais Tedis tika paņemts “labās rokās” pēc sludinājuma internetā. Atvedot sunīti mājās, cilvēki pamanīja, ka viņš klibo un aizveda viņu uz klīniku. Pēc apskates atklājās, ka Tedis ir slims - viņam izrauta aste un traumēts mugurkauls. Tāpēc ejot viņš krīt uz viena vai otra sāna. Teda kažociņā bija daudz blusu, kucēns jutās slikti, bija piesardzīgs pret cilvēkiem, tāds kā sevī ierāvies. Pēc nedēļas Tedim no klīnikas bija jādodas mājās, jo vajadzēja veikt nopietnākus izmeklējumus, lai saprastu, kāds ir invaliditātes iemesls, bet Tedim nebija, kur atgriezties. Pa šo īso laiku saimnieki bija atteikušies no sunīša un mājās atveduši jau citu vietā, atklāj patversmes darbinieki.


"Stāsta morāle - cilvēki joprojām tik gudri runā par tādu terminu, kā atbildība, bet patiesībā nevēlas to saprast, vai arī izliekas nesaprotam. Atbildība ir rūpes par dzīvnieku mūža garumā! Atbildība ir-nedarīt pāri otram, nenodot, nepamest nelaimē, būt par drošības garantu un turēt doto vārdu, neskatoties ne uz kādiem notikumiem!
No klīnikas uz patversmi... divu mēnešu vecumā... Nav diez ko cerīgs dzīves sākums. Un šeit ir tā vieta un īstais brīdis parunāt par atbildību un sākt to pildīt!
Kurš vainīgs pie mazā sunīša nelaimes?! Kuram būtu jānes atbildība?!" jautā patversmes darbinieki.

Ikvienam ir iespēja atbalstīt mazo Tedi.

"Atbalstiet, lūdzu, mazo Tedi un palīdziet tikt uz kājām! Zvans Tedim - 90006089!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas