Policija un iedzīvotāji pauž neizpratni par trīs latviešu makšķernieku nāvi Īrijā

tautaruna.lv 3.oktobris 2018, 11:50
 
AFP/Scanpix
Autopsijas rezultāti liecina, ka trīs svētdien bojā gājušo Latvijas valstspiederīgo nāves iemesls ir noslīkšana, ziņo portāls "baltic-ireland.ie".
Gan likumsargi, gan vietējie iedzīvotāji pauž neizpratni par to, kā apgāztā laiva līcī varēja nepamanīta atrasties vairākas stundas, pirms to ieraudzīja kāds vietējais.

Traģiskā negadījuma izmeklēšana joprojām turpinās un tiek gaidīti toksikoloģisko un citu testu rezultāti, taču nekas neliecina, ka nāves iemesls varētu būt cits.

Bojātā laiva un tās motors, kā arī atlūzas ir izceltas no jūras un nodotas Jūras negadījumu izmeklēšanas padomes speciālistiem.


Garda uzskata, ka šis ir traģisks nelaimes gadījums un bojā gājušo ķermeņi ūdenī atradušies vairākas stundas. Ūdens temperatūra pēc karstās vasaras joprojām nav bijusi ļoti zema, vietējie joprojām jūrā peldas.


Gan likumsargi, gan vietējie iedzīvotāji pauž neizpratni par to, kā apgāztā laiva līcī varēja nepamanīta atrasties vairākas stundas, pirms to ieraudzīja kāds vietējais.

Jaunākais no vīriešiem, 30 gadus vecais Jurijs Burcevs bija pavisam nesen apprecējies un ģimene izlēmusi viņu apbedīt Latvijā. Bojā gājušā Anatolija Teivāna (57) trīs dēli arī dzīvo Īrijā, bet sieva Latvijā, un viņa mirstīgās atliekas piektdien tiks kremētas Korkā, bet pēc tam pelni apbedīti dzimtenē. Savukārt bez 38 gadus vecā Valērija Klimentjeva gādības ir palikusi ne vien sieva, bet arī mazs bērns, par viņa apbedīšanu lēmums vēl nav pieņemts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:08

Jaunākās diskusijas