Maligina meita strādā un atpūšas kopā ar viņa bijušās sievas advokātu

tautaruna.lv 12.septembris 2018, 9:30
 
facebook.com
Valērija Maligina radītās farmācijas impērijas "Olainfarm" padomē notikušas izmaiņas - vadošos amatos nonākuši advokāts un jurists, kas miljonāra mantojuma lietā pārstāvēja Elīnas Maliginas intereses, raksta izdevums "Privātā Dzīve".
Tagad Rebenoka un Krieķa bijušās klientes Elīnas Maliginas oponente Irina Maligina ir viņu kolēģe un jaunās padomes locekļu attiecības esot tuvas.

Jāatgādina, ka pagājušajā otrdienā "Olainfarm" akcionāru sapulcē pieņēma lēmumu atcelt iepriekšējo uzņēmuma padomi, bet padomes priekšsēdētāja amatā ievēlēja advokātu Pāvelu Rebenoku, informēja Valērija Maligina mantojuma aizgādne Irina Maligina.

Akcionāru sēdē pieņemts lēmums no padomes atsaukt tās priekšsēdētāju Ivaru Kalviņu, vietnieci Milanu Beļeviču un padomes locekli Ivaru Godmani. Viņu vietā par padomes priekšsēdētāju ievēlēts advokāts Pāvels Rebenoks, par vietnieci - Valērija Maligina mantojuma aizgādne Irina Maligina, par padomes locekļiem - Mārtiņš Krieķis, kas ir Rebenoka partneris, kā arī Daina Širlaka un Signe Baldere-Sildedze.

Tieši Rebenoks un Krieķis Elīnas un miljonāra meitu konfliktā par mantojuma sadali pārstāvēja atraitnes intereses.

Tagad Rebenoka un Krieķa bijušās klientes Elīnas Maliginas oponente Irina Maligina ir viņu kolēģe un jaunās padomes locekļu attiecības esot tuvas. Irina un jaunie padomes locekļi saprototies ne tikai darbā, viņi manīti kopā atpūšamies arī neformālos apstākļos, piemēram, dodoties atpūtas braucienā uz Stokholmu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:22

Jaunākās diskusijas