Dziedātāja Dināra Rudāne atklāj gaidāmā mazuļa dzimumu

tautaruna.lv 5.augusts 2018, 14:40
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Pašmāju dziedātāja Dināra Rudāne šonedēļ saviem sociālo tīklu lietotājiem atklājusi gaidāmā bērniņa dzimumu.

Dziedātāja, kurai šobrīd rit pēdējās gaidību nedēļas, visu grūtniecības laiku ne vien aktīvi rosījusies sociālajos tīklos, bet arī reālajā dzīvē. Viņa turpinājusi gan koncertēt, gan nodarboties ar sportu.

Visus gaidību mēnešus Dināra gan neatklāja, vai gaida puisīti, vai meitenīti, tomēr šonedēļ sociālajā tīklā instagram viņa priecīgi ziņojusi, ka pavisam drīz pasaulē tiks sagaidīta viņas meita.

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

Sarunā ar žurnālu "Vakara ziņas" mūziķe neslēpj, ka karstais laiks ietekmējis arī viņas pašsajūtu.

"Protams, ka grūtniecības laikā šo vasaru piedzīvot ir mazliet grūtāk. Manuprāt, ja arī nebūtu tik karsta vasara, tāpat man būtu grūtāk, jo grūtniecība mazliet ir atkāpšanās no ikdienas. Es nesūdzos. Kam jānotiek, tas notiks! Un tā ir sanācis, ka tieši šāda vasara man ir jāpiedzīvo šajā dzīves posmā. Domāju, ka ziemā ir trakāk, jo jāsatuntuļojas miljons drēbju kārtās. Varbūt tas ir pat grūtāk nekā šajā siltajā laikā mājās dzīvoties pusplikam. Līdz rudenim vēl jāgaida mazā piedzimšana. Varbūt, pateicoties karstajai vasarai, es neuzņemu liekus kilogramus, kā nekā visam ir savi plusi," saka māksliniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:01

Jaunākās diskusijas