Uzmanies! Brīdina par aizdomīgām personām, kas apbraukā svešus īpašumus

tautaruna.lv 5.augusts 2018, 8:55
 
F64 Photo Agency
Jūlija izskaņā kāda sieviete sociālajā tīklā facebook brīdināja par nelūgtiem "viesiem", kuri bez kautrēšanās iet iekšā mājokļos un tajā esošajiem piedāvā iegādāties dažādas preces. Nu sociālajā tīklā parādījies jauns brīdinājums par personām, kas rūpīgi apskatot citu īpašumus, bet ieraugot, ka tos vēro, naski cenšas doties prom.
Pieskatiet savus īpašumus un pabrīdiniet arī draugus.

"Aknīste, Nereta, Pilskalne! Aknīstē pirms neilga laika manīts sudrabkrāsas universālis ar Lietuvas numurzīmēm. Iekšā sēž tumsnēji cilvēki un braukā pa pagalmiem. Ieraugot pagalmā cilvēkus uzreiz laižas prom. Pieskatiet savus īpašumus un pabrīdiniet arī draugus. Kā jau leišmales pieredze rāda - piesardzības nevar būt par daudz," publikācijā sociālajā tīklā facebook norāda kāds Latvijas iedzīvotājs.

Komentāros cilvēki, kuri sastapuši negaidītos "viesus" norāda, ka reizēm tie mēģinot atrunāties, ka sajaukuši vietu, kur atbraucot, vai nezinot ceļu un tāpēc viesojoties svešos pagalmos.

Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja par līdzīgiem gadījumiem Bauskas un Ērgļu pusē, kur cilvēki ziņoja par to, ka bez zvanīšanas mājokļos iet iekšā personas, kuras piedāvā iegādāties, piemēram, gultas veļu. Arī toreiz cilvēki pamanījuši, ka "pārdevēji" pamanoties rūpīgi izpētīt, kas redzams mājokļos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas