Negaidīts pavērsiens! Megana Mārkla gatavojas tikties ar tēvu, kurš viņu apkaunojis

tautaruna.lv, Rita Lazda 5.augusts 2018, 11:02
 
PPE/Sipa USA/SCANPIX
Svētdienas rītā Lielbritānijas mediji vēsta, ka prinča Harija sieva Megana Mārkla gatavojas tikties ar savu tēvu, kurš viņu vairākkārt kritizējis un publiski apkaunojis.

"The Mirror" vēsta, ka tuvāko trīs nedēļu laikā ASV tiks organizēta slepena Meganas Mārklas un viņas 74 gadus vecā tēva Tomasa tikšanās. Anonīms avots medijam atklājis, ka Tomass, kurš pirms nedaudz vairāk nekā diviem mēnešiem veselības problēmu dēļ nevarēja ierasties uz meitas kāzām, norādījis, ka viņam ir brīvas dienas šī mēneša beigās, un tajās viņš ir gatavs tikties ar meitu.

Šis, iespējams, ir pirmais solis, lai pārtrauktu emocionālos aizvainojumus.

PPE/Sipa USA/SCANPIX

Meganas draugi nav slēpuši, ka šis, iespējams, ir pirmais solis, lai pārtrauktu emocionālos aizvainojumus, kurus Saseksas hercogiene no savas ģimenes saņēmusi kopš dienas, kad atklātībā nāca informācija par viņas attiecībām ar Lielbritānijas princi Hariju. Viņu kritizējis gan tēvs, gan māsa, kura pat atļāvusies norādīt, ka iespējamā tēva nāve vienmēr būs uz Meganas sirdsapziņas.

Medijs arī informējis, ka pavisam drīz Megana viena pati dosies vizītē uz ASV. Tieši vizītes laikā pilnīgā slepenībā tiek plānota arī viņas tikšanās ar tēvu.

Megana ar savu tēvu nav runājusi kopš 19.maija, kad notika viņas un prinča Harija kāzas. Jau vēstīts, ka viņas tēvs Tomass kopš karaliskajām kāzām nav kautrējies ne kritizēt karalisko ģimene, ne izteikties par to, cik, viņaprāt, Megana jaunās dzīves dēļ ir nelaimīga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas