Latvijas ārste atklāj, ko pa ceļam redzējuši radi, kuriem izdevās aizbēgt no Čerņihivas

tautaruna.lv 24.marts 2022, 12:09
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Latvijas ārste Dana Isarova mikroblogošanas vietnē dalījusies ar ziņu par baisajām ainām, ko redzējuši viņas radi, bēgot no Ukrainas pilsētas Čerņihivas.

Ārste stāsta, ka visi radi aprakstījuši briesmīgas ainas, norādot, ka ceļš prom no pilsētas izskatījās kā "vārti uz elli".

"Visi radi, kuriem izdevās aizbēgt no Čerņihivas, teica, ka ceļš prom no pilsētas izskatījās kā vārti uz elli: ciemi nolīdzināti līdz ar zemi, deg mašīnas un tanki, uz ceļa un ceļa malās līķi, dažādas ķermeņa daļas, pāri galvai lido raķetes, nepārtraukti dzirdami sprādzieni," raksta ārste.

Jau vēstīts, ka Krievijas armijai pirmdien apšaudot Ukrainas ziemeļu pilsētu Čerņihivu, ir gājuši bojā 10 cilvēki, paziņoja Ukrainas Ģenerālprokurora birojs, kas ir sācis cilvēku bojāejas izmeklēšanu.

Krievijas smagā artilērija nodarīja postījumus Nacionālās universitātes "Čerņihivas Politehnika" ēkai, Stacijas tirgum, tirdzniecības bāzei, vairākiem dzīvojamiem namiem, komunālā uzņēmuma "Čerņihivvodokanal" sūkņu stacijai, akciju sabiedrības "Čerņihivhaz" administratīvajai ēkai un četriem transportlīdzekļiem.

Ģenerālprokurora birojs ir sācis pirmstiesas izmeklēšanu par kara likumu un paražu pārkāpšanu apvienojumā ar tīšu slepkavību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas