Sieviete veikalā piedzīvo nepatīkamu starpgadījumu

tautaruna.lv 24.marts 2022, 17:30
 
Pixabay
Kāda sieviete vārdā Laura facebook dalījusies ar pieredzēto kādā veikalā - konflikts, kur tika skarts nacionalitātes jautājums, atstāis nepatīkamu pēcgaršu.
"Stāvu pie kases rindā. Pirms manis sieviete un aiz viņas lieli iepirkumu rati, viņa kravā ārā savas preces uz slīdlentas. Uzliek "sadalošo" kociņu un es saliku savas. Tā kā rati ir starp mums, es pati nevaru paiet uz priekšu.
Pēkšņi jūtu, ka man mugurā burtiski kaut kas "ieduras". Pagriežos - tante uz gadiem... 70... Grūžas man virsū.
Es prasu (latviski): "Jūs man groziņā gribat iekāpt?".
Atbilde: "Подвинтис же! Не видите, я хочу положит товар?".
Atbildu (joprojām latviski): "Priekšā ir cilvēks, rati, neredzat? Kur jūs gribat, lai es eju?". Un pēkšņi seko tas, ko es, priekšā stāvošā sieviete un pat veikala kasiere bijām gaidījušas vismazāk.
Viņa man saka: "Я вас не понемаю! Что у вас етот такои за язик фашистов?". Droši vien, ka es tajā brīdī paliku vasaras saulē nogatavojušās tomāta krāsā (labi, ka maska), tiesa, no dusmām. Tad attapos un atbildēju: "Piedodiet, es esmu Latvijā, šīs valsts valoda ir latviešu, es neko nesaprotu, ko jūs man sakāt. Atkāpieties no manis vai lūgšu apsarga palīdzību".
Izgāju no veikala, bet tā riebīgā sajūta nekur nepazuda... Viņi ir starp mums, tepat. Tie, kas bauda mieru, iet uz Latvijas veikaliem... skatās tās pašas ziņas....," tā Laura.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas