63 gadus vecās Madonnas bērni ceļ trauksmi par mātes uzvedību

tautaruna.lv 24.marts 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātājas Madonnas bērni esot "noraizējušies" par mammu, kad viņa soctīklos ievietojusi vairākas "satraucošas fotogrāfijas", raksta "The Mirror".

63 gadus vecā Madonna ir mamma sešiem bērniem.

Avots žurnālam "Heat" norādījis, ka bērnus satrauc Madonnas vēlme izskatīties jaunākai, jo viņa nevēlas pamest mūziku, bet industrija ir ļoti fokusēta uz jaunību.

Zvaigzne soctīklos dalās ar video un fotogrāfijām, kurās izskatās krietni jaunāka par saviem gadiem. Arī fani komentāros satraucas par izmaiņām dziedātājas izskatā, norādot, ka viņas seja neizskatās dabiski un nav saprotams, vai tas ir plastisko operāciju, vai filtru dēļ. Jāatzīmē, ka dziedātāja nekad nav apstiprinājusi, ka būtu veikusi plastiskās operācijas.

Madonna šobrīd ir attiecībās ar 27 gadus vedo Alamaliku Viljamsu.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Šobrīd Madonna strādājot pie autobiogrāfiskas mākslas filmas par sevi režisēšanas. Šobrīd Madonnas lomai atlasēs piedaloties arī viņas meita Lurdesa, ziņo "The Mirror".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 7

 
Anonīms
 

Acimredzamas bailes no dabīgas novecošanas. Lai arī kādus šortus vai tīkliņzeķes viņa vilktu, tas izskatās komiski un nožēlojami. Diemžēl ir laiks saprast, ka ir janomierinās un jāpieņem fakts, ka ķermenis noveco.

19.marts 2022, 20:53 Atbildēt

Tika paskaidrots:

- Mūzikas industrija(!) ir fokusēta uz jaunību. Par savu nesamierinātību ar vecumu- kā tādu, šeit māksliniece nemin un ir niecīgs pamats domāt, ka tā būtu sevi pakļāvusi tik vērienīgām operācijām vien- banālas novecošanas dēļ..?

"Mūzikas industrija" Madonnas gadījumā nozīmē lielu peļņu.

20.marts 2022, 6:35 Atbildēt

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

20.marts 2022, 13:43 Atbildēt

Ko tik nedara aiz bezdarbības,kā neapnik,?tik bieži cimdi siltā laikā vien liecina par vecām dzīslainām rokām

19.marts 2022, 21:26 Atbildēt

Man patīk kā Latvieši pārtaisa meitas vārdu- Lurdesa! Lur- desa! Komiskāk vairs nevar! Vārdu pārveidošanā Latvieši kļuvuši par ģēnijiem. Lur- Desai vajadzētus viņus iesūdzēt tiesā!

20.marts 2022, 7:31 Atbildēt

Es beidzot esmu atradis domubiedru attiecībā uz Angļu val vārdu, uzvārdu un visu pārējo grupu vārdus "Latviskojot"! Es vairāk % gadījumos nesaprotu par ko ir runa...

Es lasu, raxtu, klausos Angiskito kas LV tiek pieminēts pēc laika, tamdēļ arī bieži apmulstu, 🤣🤣🤣

Tieši tāpat kā tie ar kuriem runāju saucot cigaretes, cilvēkus & daudz ko citu viņu ( to ) īstajos vārdos!!!🤣🤣🤣

27.marts 2022, 18:58 Atbildēt

Lai dzīvo kā grib!

25.marts 2022, 12:19 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas