Japānā audzē vienas no dārgākajām zemenēm pasaulē, vienas zemenes cena ir 415 eiro

tautaruna.lv 24.marts 2022, 4:30
 
Ekrānuzņēmums
Pola Holivuda kulinārijā ceļojumā pa Japānu viņš viesojas zemeņu audzētavā,kurā tiek audzētas pasaulē vienas no dārgākajām zemenēm.

Pola Holivuda kulinārijā ceļojumā pa Japānu, savus skatītājus viņš iepazīstina ar japāni, kurš zemeņu audzēšanai veltījis lielu daļu savas dzīves.

Zemeņu audzētavas īpašnieks Mikio Okuda audzē zemenes jau 45 gadus, apgalvo, ka viņa zemenēm piemīt augstākā kvalitāte garšas ziņā, klienti tās iegādājas tieši baudījuma dēļ.

"Zemenes šeit ir lielas, un, kad es saku masīvas - jā, tās ir populāras. Satiku zemnieku, kurš audzē zemenes, kas ir dūres lielumā un katra maksā 350 mārciņas (aptuveni 415 eiro) Tieši tā — 350 mārciņas par vienu zemeni, " savā ieraksta pauž Pols.

Raidījuma veidotājs Pols, pagaršojot Mikio audzēto zemeni, atzina, ka tā ir ar garšu piesātinātākā zemene, kādu viņš jebkad ir baudījis.

Mikio pastāsta, ka izklāj zemi ap zemenēm ar rīsu sienu, lai naktīs saglabātu siltumu. Ar sildītāja palīdzību tiek veidota temperatūras atšķirība, kad ārā ir auksts, tādā veidā zemenes kļūst saldākas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas