Skaisti! Lindas Leen novēlējums pašai sev dzimšanas dienā

tautaruna.lv 26.jūlijs 2018, 16:37
 
F64
Šodien latviešu dziedātāja Linda Leen svin savu 39.dzimšanas dienu. Lindu šajā dienā apsveic ne tikai kolēģi, radi un draugi, arī viņa pati sev ir ko novēlējusi.
Es novēlu sev jaunajā dzīves gadā spēju vairāk atraisīt sevī un apkārtējos miera, patiesas sapratnes un prieka sajūtu un sastapt, apjaust un lolot vēl kādus dvēseles radiniekus, ar ko kopā iet cauri dzīves skaistajiem un arī mācību brīžiem.

Instagram Linda publicējusi fotogrāfiju, kurā redzama ar mammu un brāli.

Pati dziedātāja raksta, ka tas ir viņas ģimenes portrets, kas tradicionāli tapis starp viņas un brāļa dzimšanas dienām.

Linda publiski atklājusi arī, ko novēlējusi sev jaunajā dzīves gadā.

"Dienas beigās (vai šinī gadījumā- sākumā) lielākā bagātība, kas vien mums var piederēt, ir attiecības ar cilvēkiem. Tās sniedz visvairāk prieka un reizēm vilšanos, vissiltāko pieķeršanās, piederības un dažkārt - atšķirtības sajūtu, tās atbild par abām - gan laimes, gan sāpju asarām un liek justies mums laimīgiem un pa reizei gāzt pārcilvēcīgus izaicinājumu kalnus. Laikam tāpēc, ka tas mums ir par visu svarīgāk un dārgāk, dvēseles izdzīvošanas jautājums. Mīlestība ir dzīvība. Un otrādi. Es novēlu sev jaunajā dzīves gadā spēju vairāk atraisīt sevī un apkārtējos miera, patiesas sapratnes un prieka sajūtu un sastapt, apjaust un lolot vēl kādus dvēseles radiniekus, ar ko kopā iet cauri dzīves skaistajiem un arī mācību brīžiem, " raksta Linda Leen.

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:26

Jaunākās diskusijas