Stallones bijusī sieva 54 gadu vecumā laiž pasaulē savu piekto bērnu

tautaruna.lv 26.jūlijs 2018, 13:25
 
AP/Scanpix
Nav godīgi, ka vīrieši, kuri pusmūžā kļūst par tēviem, nesaņem tādu pašu kritiku kā sievietes, kuras vēlu dzīvē kļūst par māmiņām, pārliecināta 54 gadus vecā modele un aktrise Bridžita Nīlsena, kura nesen pasaulē laida savu piekto bērnu – meitiņu Džūnu, raksta “Mirror”.

Nīlsena precējusies ar 39 gadus veco Matiju Dessi.

“Dažas sievietes domā: “Ak, Dievs, es esmu par vecu!” Tāpēc es varu saprast, kāpēc cilvēki saka: “Kā viņa uzdrīkstas?”” stāsta Nīlsena. “Bet cik ir to vīriešu, kuri pirmie bērni piedzimst 60, 70 gadu vecumā un kuri to nekad neapšauba? Bet es tiešām cienu to, ka ne katram tas patīk un ne katrs tam piekrīt, bet tā ir mana dzīve.”

“Tas ir Matija pirmais bērns, un mēs esam ļoti iemīlējušies un laimīgi. Mums ir stabilas attiecības, un mēs svinam kopā pavadītos 14 gadus,” stāsta Nīlsena, kura ar pašreizējo vīru apprecējās 2006.gadā.

Viņa atzīst, ka piektā reize, lai kļūtu par māti, ir bijis smags ceļš, taču viņa vēlas, lai citas sievietes zinātu, ka viss ir iespējams, bet jābūt arī reālistiskai, vēlāk dzīvē kļūstot par māti.

Nīlsena savas olšūnas sāka sasaldēt 40 gadu vecumā, kad viņai jau tā bija mazas izredzes atkal kļūt par māti. Viņa atzīst, ka process var būt ļoti vientuļš, jo pasaulē maz sieviešu par to runā.

“Mums vajadzētu turēties kopā, jo nav nekas slikts, ja vēlies bērniņu, vai tev ir 20, 30, 40, vai manā gadījumā 50,” uzskata Nīlsena.

No iepriekšējām laulībām sievietei ir vairāki dēļi 34 gadus vecais Džulians Vindings, 28 gadus vecais Kilians Gastino, 25 gadus vecais Duglass Meijers un 23 gadus vecias Rauls Meijers.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:20

Jaunākās diskusijas