Kuras horoskopa zīmes visbiežāk izšķērdē naudu

tautaruna.lv 12.marts 2021, 7:15
 
f64.lv, Ģirts Ozoliņš
Ne katrs cilvēks māk tērēt naudu ar prātu. Dažu zodiaka zīmju pārstāvji, iepērkoties neredz robežas un riskē iztērēt pārāk daudz, uzskata astrologi.
Kā raksta "rsute.ru", Auni tiek uzskatīti par ļoti lieliem naudas tērētājiem. Auni ir tāda veida cilvēki, kuri, kad viņu galvā rodas jauna ideja, nevar vienkārši no tās atteikties. Tas kļūst par iemeslu lielai naudas izšķiešanai.

Strēlnieki var vienā iepirkšanās reizē iztērēt visu mēneša algu. Strēlnieks vienmēr atradīs vietu, kur varēs atdot pēdējo centu. Taču astrologi uzsver, ka Strēlnieki var nopelnīt un ietaupīt naudu tikpat viegli, kā to iztērēt.

Ūdensvīri tērē naudu, lai iegūtu visu jauno un moderno. Astrologi skaidro, ka Ūdensvīriem ir liela vēlme pēc pašizpausmes, iegādājoties kaut ko neparastu. Tieši šis "ieradums" liek viņiem bez prāta tērēt savus uzkrājumus.

Zivis ir ļoti dāsnas personības. Šīs horoskopa zīmes īpašnieki vienmēr ir gatavi palīdzēt saviem radiniekiem un draugiem ar finansēm. Zivis vienkārši nesaprot naudas vērtību. Tās var strādāt ilgi un smagi, lai saņemtu algu, kas pēc tam tiks "uzdāvināta" citiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas